NOĆNA MORA

'NEĆEŠ DANAS, K***** SINE!' Ovako je prošao manijak koji je u javnom WC-u pokušao silovati hrabru ženu

 Instagram

Kelly Herron prošle je nedjelje u Seattleu krenula uobičajenim putem na trčanje. Zastala je nakratko u javnom zahodu, no dok je prala ruke, straga ju je uhvatio muškarac i napao. Herron se na svu sreću uspjela prisjetiti svega što je naučila o odbijanju nasilnika i uspješno to primijenila.

‘Dok sam sušila ruke, osjetila sam da nešto nije u redu’, rekla je za ABC. Kad se okrenula, iza nje je stajao muškarac, kasnije će se ispostaviti da se radilo o Garyju Steineru, 40-godišnjem seksualnom prijestupniku iz Arizone.

‘Bacio me na pod, udario me u koljena, a onda smo se počeli hrvati na podu. Nisam prestajala vrištati i psovati’, rekla je Herron.

Kako bilo, Herron je u tom trenutku, misleći da će je silovati, osjetila nalet adrenalina te počela koristiti tehniku samoobrane koju je naučila. Uspjela ga je svladati taman na nekoliko sekundi, dovoljno da pobjegne iz zahoda glavom bez obzira. Čim je izašla, zlostavljača je zaključala i pozvala policiju.

Svoju je priču podijelila na Instagramu:

‘Moja najgora noćna mora vezana uz trčanje postala je stvarnost. Dok sam u nedjelju poslijepodne trčala, zastala sam na zahodu kad me napao muškarac koji se skrivao u jednoj od kabina. Borila sam se za život i vrištala 'nećeš danas, k***** sine', grebala mu lice noktima, udarala ga i očajnički se pokušavala izvući iz njegovog stiska, ali nisam odustajala. Uspjela sam ga zaključati u zahod dok policija nije došla. Na svu seću, pohađala sam tečaj samoobrane na poslu i sve sam iskoristila. Na licu imam šavove, tijelo mi je puno masnica, ali duh mi je netaknut!’

Protiv napadača je podnesena prijava za silovanje drugog stupnja te za napad sa seksualnom motivacijom. Nalazi u pritvoru, a jamčevina za puštanje da se brani sa slobode je 750 tisuća dolara. Ispostavilo se da je napadač vrebao još dvije žene u istom javnom WC-u, ali ih nije napao.

Kelly je na Instagramu objavila i njegovu fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:47