SOČNA PROŠLOST

NIKAD ISPRIČANI DETALJI IZ ŽIVOTA BARACKA OBAME Razmišljao je o homoseksualnoj vezi, uzimao kokain, pušio travu...

 Profimedia, AKG, OHPIX

David Garrow, dobitnik Pulitzera, u novoj biografiji ‘Rising Star: The Making of Barack Obama’, otkriva nepoznate detalje iz privatnog života bivšeg američkog predsjednika, o njegovim seksualnim iskustvima i studentskim danima.

Kako pišu britanski mediji, Obama je s bivšom djevojkom Genevieve Cook spavao na njihovom prvom spoju, nakon čega mu je napisala ljubavnu pjesmu o njihovom seksualnom odnosu koji je nazvala ‘strastvenim’. Zajedno su uzimali kokain, a nakon što ga je ostavila, spavala je s njegovim najboljim prijateljem.

Dok je bio na fakultetu, Obama je razmišljao i o homoseksualnoj vezi, dvaput je zaprosio jednu djevojku i prevario je Michelle s bivšom curom prve godine njihove veze.

Biografija koja otkriva detalje iz prošlosti popularnog bivšeg američkog predsjednika u prodaji će se naći sljedeći tjedan i na 1.078 stranica najopsežnija je i najdetaljnjia njegova biografija dosad.

ohpix.com - BIO PICS CELEBRITY   BARACK OBAMA   BY  OHPIX ©   NOTE: Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read ohpix.com, Image: 76840234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, OHPIX
Profimedia, OHPIX

Kao student Sveučilišta Columbia radio je za tvrtku koja se bavila financijskim izvječćima i živio je u stanu na Manhattanu kad je na večeru pozvao Genevieve Cook koju je upoznao dva tjedna ranije na tulumu. Njemu su bile 22 godine, a njoj 25. Australka je u svojim memoarima napisala da su se odmah svidjeli jedan drugome, vjerojatno jer su oboje djetinjstvo proveli putujući svijetom zbog roditeljskih poslova, osjećali su se kako nigdje ne pripadaju. Vezu su započeli te večeri, a kako je pisala Cook zajedno su uzimali drogu, a Obama je već eksperimentirao s kokainom kad ga je upoznala.

04.OCTOBER.2014

BARACK AND MICHELLE 
OBAMA SEEN IN THIS CELEBRITY TWITTER PICTURE!, Image: 207419292, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

U to vrijeme se Obama družio s prijateljima Hasanom Chandoom, Imadom Hussainom i Sohaleom Siddiqijem za koje je rekao da su konzumirali ‘puno kokaina’. S Cook je uglavnom pušio travu, a na tulumima bi prešli na teže droge. Prekinuli su nakon godinu i pol veze, a Cook je tad prohodala sa Sohaleom.

Prije Cook kao prvu Obaminu djevojku autor navodi Alex McNear, lijepu plavušu iz višeg društvenog sloja. Jedan je Barackov poznanik rekao da je ona jedina osoba za koju se Obama hvalio da ju je odveo u krevet, no Garrow sugerira da je cijela priča prenapuhana.

March 27, 2015
Profimedia, SIPA USA
Barack i Michelle Obama 2015.

Posljednja djevojka prije Michelle bila mu je Sheila Miyoshi Jager, nekoliko godina starija od njega, a Obama ju je navodno prosio dvaput. Prvi put su se toj ideji usprotivili njezini roditelji koji su smatrali da je premlada za brak, a potom kad im je veza počela pucati, no tad je ona odbila.

Barack je konačno našao sreću s Michelle s kojom je u braku od 1992. godine, a ni njegova prevara prve zajedničke godine nije im stala na put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:18