MAJKA I SIN POSTALI OTAC I KĆI

OD ROĐENJA JE ZNAO DA JE U NJEGOVOM TIJELU ZAROBLJENA DJEVOJČICA Počeo je mijenjati spol, a onda je i njegova majka shvatila da bi i ona bila muškarac

 Facebook
 

Corey Maison (16) od svoje 11 godine znao je da želi postati djevojčica, no bojao se kako će reagirati njegovi roditelji. Svakako nije imao pojma da njegova majka, Erica, želi i sama promijeniti spol.

Četiri godine kasnije, majka i sin postali su otac i kći, duo koji se na svakom koraku svog neobičnog putovanja međusobno podupire i ističe to s ponosom.

Instagram

Erica, koja je sada Eric, skupila je hrabrost i suočila se s dugogodišnjom željom da se preobrazi iz žene u muškarca, i to nakon što je vidjela svog sina kako se polako pretvara u mladu ženu kakvom se oduvijek osjećao.

Baš kao što je Corey strahovao od prvotne reakcije obitelji i odbijanja, Erica se bojala što će njezin suprug i djeca misliti. Nakon nekoliko godina mučnih razgovora, terapije testosteronom i dvostruke mastektomije, sada se - kao Eric - osjeća bolje nego ikad, a obitelj je sasvim otvoreno prihvatila novonastalu situaciju.

Eric i Corey sudjelovali su u siječnju u jednoj od dokumentarnih serija National Geographica pod nazivom 'Rodna revolucija: Putovanje s Katie Couric', u kojoj novinarka Couric putuje Amerikom i razgovara s vodećim znanstvenicima, kirurzima i stručnjacima kako bi dobila odgovore na pitanja o rodnome identitetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:49