NASTAVAK PRIČE BIT ĆE NA SUDU

SHRVANA MAJKA OTVORILA DUŠU: Imala sam pobačaj, izgubila bebu,a oni su me uhitili zbog ubojstva

Lauren Bull, 30-godišnja majka dvoje djece, otvorila je dušu i progovorila o noćnoj mori kroz koju je prolazila prošlih mjeseci, a kojoj još nije došao kraj.

Naime, kako je Lauren objasnila, nije imala pojma da je trudna već 31 tjedan kada je pretrpjela pobačaj u svom domu u Essexu u studenom prošle godine. Tad je hitno prevezena u bolnicu, no samo nekoliko sati nakon operacije koja joj je spasila život, Lauren i njezin partner Jack Walker, koji je dvije godine mlađi od nje, uhićeni su zbog sumnje za ubojstvo.

Par je proveo 34 sata iza rešetaka u policijskoj postaji Chelmsford, a istraga je obustavljena nakon što je obdukcijom utvrđeno da je beba rođena mrtva. No policija je slučaj svejedno istraživala sedam mjeseci tvrdeći da je par želio sakriti tijelo, a od slučaja su odustali tek prije dva tjedna. Lauren sada tvrdi da su je tretirali kao ubojicu te da policija prema njoj nije pokazala nimalo ljudskosti.

- Uvjeravali su Jacka da da sam ga varala te da je on pokušao ubiti dijete kad je saznao da nije njegovo - prisjeća se Lauren.

Kako je ispričala, prije nego što ju je Hitna odvela u bolnicu zajedno s partnerom oprala je kupaonicu da se njezino dvoje djece ne bi zabrinulo zbog viđenog.

- Na podu je bilo puno krvi, nisam htjela da moja djeca to vide - rekla je.

Dodala je da ne može oprostiti policiji način na koji su je tretirali. Tvrdi da je svaka optužba koju su protiv nje izrekli lažna, te da će to i dokazati sudskim putem. Lauren se prisjetila kako je prije pobačaja pretrpjela grčeve u trbuhu i želucu te imala simptome slične gripi, no pošto je i dalje imala menstruaciju, nije ni posumnjala da je trudna. S policijske strane rečeno je da je s obzirom na cijelu situaciju bilo potrebno napraviti temeljitu policijsku istragu.

- Željeli smo javnosti dati prave odgovore i smanjiti rizik od takvih događaja u budućnosti - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:10