KRALJICA FETIŠA

TIBETANSKA REDOVNICA ZAMIJENILA HALJU LATEKSOM 'Otišla sam na masažu u Indiju i doživjela prosvjetljenje. Moja seksualnost se probudila'

 www.gofundme.com/BodhiUnbound/YouTube

Punih deset godina jedina odjeća za Damcho Dyson bila je običan vjerski ogrtač - no sada ga je zamijenila s nečim potpuno drugačijim.

Naime, Damcho je živjela skroman i čedan život i nekoć je bila učenica Dalai Lame. No kaže kako se prilikom jedne masaže dok je bila na putu u Indiji probudila njezina seksualnost. Sada, nakon što je napustila budistički samostan u Francuskoj, vikende provodi odjevena u lateks od glave do pete na fetiš partyjima.

- Bila sam u celibatu deset godina i moj um je mogao nadići tjelesne potrebe. No dok sam ležala tamo na masaži, doživjela sam prosvjetljenje. Odjednom sam osjetila život u svom tijelu i odlučila da je vrijeme da napustim samostan.

No to nije učinila sve dok 2011. nije završila u Londonu gdje je prošla pored dućana koji je prodavao fetiš odjeću. Damcho je tada shvatila da bi joj lateks mogao popuniti prazninu u njezinom novom životu.

- Bila sam redovnica deset godina i bila sam otvorena za nova iskustva, stoga sam, kada sam ugledala trgovinu, odlučila ući unutra. Prvi put kad sam odjenula lateks osjećala sam se moćno. Laska ženskoj figuri i na neki način mi je zamijenio ritualno nošenje budističke halje. Sprijateljila sam se s vlasnicom trgovine i ona me uvela u taj svijet. Kad sam prvi put otišla u klub, bilo me malo sram, no onda sam vidjela ostale i shvatila da sam odjevena prilično konzervativno. Cijela stvar mi je fantastična i vrlo zanimljiva. Stvarno je oslobađajuće.

Damcho, inače iz Londona, imala je 23 godine kada je prvi put došla na ideju da postane redovnica, no iz rodnog Melbournea je u Nepal otišla tek šest godina kasnije.

Iako je njezin zavjet značio da neće nikada imati djece - Damcho nije žalila.

- Putovala sam Himalajima i bilo je to iskustvo koje me obogatilo i inspiriralo. No sada želim nastaviti svoju avanturu koristeći neki drugi medij.

- Ja sam žena u srednjim godinama koja se oduvijek voljela izraziti, pa zašto ne? Napokon sam pustila kosu, a nekoć sam je brijala - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:04