STRAVA

UŽAS NA STRANICI ZA UPOZNAVANJE Na chatu rekla da ima 14 godina, uslijedio je šok

 CC / Pixabay

Blogerica nadimka Tamni oblak odlučila je provesti eksperiment na najpoznatijoj srpskoj stranici za upoznavanje, Krstarica, otvorivši profil na kojem se predstavila kao 14-godišnja djevojčica. Rezultati su je šokirali.

‘Danas sam otišla na Krstarica chat i potpisala sam se kao Jeca2002. Očekivala sam da će mnoge privući istaknuto godište, ali nisam očekivala toliki bum. Za manje od dvije minute javilo se 20 pedofila. Ovo su samo neki od primjera. Toliko njih se javljalo da polovici nisam stigla odgovoriti’, piše već u prvom odlomku.

Kako kaže, znala je da će joj se javiti odrasli muškarci, no apsolutno se šokirala kad je shvatila koliko brzo i u kojem broju. Radilo se uglavnom o muškarcima starijima od 40 godina.

Screenshot / Tamni oblak

Blogerica nije pretjerano dugo skrivala svoje namjere. Mnoge je već nakon nekoliko rečenica pitala zašto imaju potrebu razgovarati s 30 ili više godina mlađom djevojkom koja je pritom još dijete.

‘Istina je da imaš samo 14 godina, ali izgledaš kao djevojka, ne kao djevojčica’ i ‘Nisam pedofil. Samo se volim dopisivati s mlađim osobama. Stariji ljudi su dosadni’ samo su neki od odgovora koje je dobila.

Screenshot / Tamni oblak

U svojoj objavi koju u cijelosti možete pročitati na ovom linku, objašnjava da do stvarnog susreta između pedofila i žrtve dolazi tek nakon video poziva. Naime, nasilnik se tako želi osigurati da se radi o stvarnoj osobi, a ne o nekome tko se lažno predstavlja kao maloljetan.

Blogerica je ovim eksperimentom i objavom htjela potaknuti razgovor o problemu pedofilije i eventualnim izmjenama zakona jer, smatra, u Srbiji kazna ni blizu nije adekvatna počinjenom zločinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:52