OTKRIO TAJNU OBITELJI

VIDEO: DJED U DOBI OD 96 GODINA, NAKON 67 GODINA BRAKA I PETERO UNUČADI NAPOKON PRIZNAO ISTINU Pogledajte njegovu dirljivu ispovijest

 Screenshot

Davey Wavey je vrlo poznat YouTuber koji ima gotovo 300 milijuna pregleda po videu, a često pruža potporu i govori o problemima LGBT zajednice.

Njegov zadnji objavljeni video sadrži intervju s 96-godišnjim Romanom, kojeg je upoznao putem njegovog unuka, Brandona Grossa.

Roman je, naime, nakon 67 godina braka tijekom kojeg je dobio dvoje djece, petero unučadi i jedno praunuče, odlučio otkriti da je gay.

Daveyu je rekao da postoje određene činjenice koje je želio podijeliti sa svijetom i da je svoje seksualne orijentacije svjestan od pete godine života.

Svoju tajnu otkrio je i obitelji koja mu je pružila potporu i razumijevanje.

- Jednostavno sam im rekao da sam rođen kao gay i da sam to bio cijeli svoj život. Ispričao sam im cijelu svoju tragičnu životnu priču i razumjeli su.

Iako nije išao u detalje, Roman je kazao kako su ga životne okolnosti i tragedije navele da dosad skriva istinu od svoje obitelji.

Sada kada je priznao svima da je gay, kazao je kako bi želio iskusiti vezu s drugim muškarcem, no kako nema određeni tip koji mu se sviđa.

- Ne gledam izgled, gledam srce. Nekog na koga se mogu osloniti. Bit ću iskren, ne zanima me ni fizička ni psihička vezanost, samo želim poći na spavanje s nekim pored sebe, ni zbog čega drugog nego da znam da je nekome stalo - kazao je.

Davey je za BBC rekao kako je ovo priča o trijumfu čovjeka koji se nakon devet desetljeća oslobodio tereta tajne.

- Ne možeš se ne zapitati što bi bilo da su okolnosti bile drugačije, kako bi Romanova priča završila. Isto tako suosjećam s Romanovom ženom. No ono što mogu zaključiti jest da nikad nije kasno da budete ono što zaista jeste. Bilo to sa 20 ili sa 120 godina - komentirao je Davey nakon razgovora s 96-godišnjakom.

Inače, Romanov unuk Brandon snima film pod nazivom 'Na putu prema van' o djedovoj životnoj priči, kompleksnosti ljubavi i braka, kao i čuvanju obiteljskih tajni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:45