PRODANA KAO BEBA

VIDEO: SEKSUALNA ROBINJA ISPRIČALA POTRESNU ŽIVOTNU PRIČU 'Čovjek koji me posjedovao držao me u kavezu i prodavao bogatim, uglednim muškarcima'

 Screenshot / YouTube

Žena poznata samo pod imenom Kendall u emisiji kod dr. Phila otkrila je da su je roditelji kao malu prodali kao seksualnu robinju, imala je šest lažnih putovnica i putovala po cijelom svijetu kako bi ugađala bogatim klijentima.

Kaže da je ‘vlasniku’ uspjela pobjeći prije tri godine, ali još uvijek je prestravljena i boji se da je međunarodni trgovac ljudima ne pronađe i ponovno ne zatvori, prenose britanski mediji.

Po prvi put je ispričala svoju životnu priču o stravičnom djetinjstvu koje je proživjela, a emisija će se emitirati u četvrtak.

Prema njenim riječima, roditelji su je prodali dok je još bila beba, a zlostavljanja se sjeća još iz vremena dok nije znala govoriti.

‘Muškarac koji me posjeduje rekao je da sam stvorena za taj posao. Držao me u kavezu koji je visio sa stropa’, rekla je dr. Philu.

Kad nije bila zaključana u kavezu s ostalom djecom, putovala je po svijetu privatnim avionima dok joj je svodnik dogovarao susrete s moćnim i bogatim muškarcima. S njima se u kasnijim godinama sastajala i družila na formalnim, svečanim događanjima i na važnim sportskim događajima. Među klijentima je bilo uglednih liječnika, političara, policajaca, sudaca...

Kendall kaže da su je naučili kako se ponašati i odijevati kako nitko ne bi posumnjao da je žrtva trgovine ljudima. Najstrašnije od svega je bilo to što je morala bespogovorno udovoljavati željama klijenata, a one su nekad bile krajnje bizarne. Primjerice, tjerali su je da bježi po šumi zajedno s ostalima, dok ih bogati klijenti love poput životinja.

‘Što se odjeće tiče, netko bi došao s jako skupim komadima i obukao nas. Imala sam i svog frizera i vizažista’, objasnila je.

Novac nikad nije vidjela jer su klijenti plaćali direktno svodniku, a tijekom razgovora žena je o njemu cijelo vrijeme pričala kao o ‘čovjeku koji je posjeduje’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:05