MRAČNA STRANA INTERNETA

VIDEO: TINEJDŽERICA HTJELA PRODATI NEVINOST ZA IPHONE, DOČEKAO JE ŠOK U hotelskoj sobi naučila je lekciju koju nikad neće zaboraviti

 Screenshot / YouTube
 

Tinejdžerica koja se pojavila u hotelu na sastanku dogovorenom preko interneta, kako bi prodala svoju nevinost, iako šokirana, na lakši je način naučila da je dogovori preko interneta s nepoznatim osobama mogu itekako dovesti u opasnost.

Kineskinja je, naime, silno htjela novi iPhone 8, no za njega nije imala novaca. Zato se 17-godišnja Xiao Chen dosjetila ponuditi svoju nevinost na online forumu. Obećala je svoje prvo seksualno iskustvo zamijeniti za 20.000 juana (oko 19.000 kuna).

Na svu sreću njezinu je objavu prva vidjela poznata kineska blogerica Nana (21) koja ima i TV show pa je s njom odmah dogovorila sastanak, no umjesto da je odgovori od nauma, rekla joj je da će joj ‘pomoći’. Chen joj je objasnila da želi novi iPhone jer ga imaju sve njezine prijateljice te da ne vidi ništa sporno u prodaji nevinosti.

Kad je došla na dogovoreni sastanak u hotel s muškarcem koji je bio spreman platiti traženi novac, odjednom u sobu ulaze još tri muškarca i govore da i oni žele malo zabave. Tinejdžericu tad bace na krevet, situacija postaje vrlo neugodna, no u tom trenu ulazi Nana i govori joj:

‘Bojiš li se sad? E pa, prekasno je! Ništa nije vrijedno ovoga, pogotovo ne telefon!’

Na kraju snimke otkriva se da je cijelu situaciju osmislila blogerica kako bi naučila tinejdžericu važnu lekciju, piše Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:48