VATRENI DERBI

FOTO Andrijašević: 'Neretljak me nagazio i vrijeđao'; Neretljak: 'Franko mi je spomenuo majku, sramota!'

Sramota je da se igrači Hajduka tako ponašaju, iznenađen sam. Ne znam zašto su isključeni Knžević i Maglica, oni su samo smirivali situaciju - rekao je stoper Rijeke
 Vojko Bašić/CROPIX

Nakon isteka vremena sudac Ljubičić je isključio Maglicu i Kneževića, a tome je prethodila velika gužva u kojoj su sudjelovali igrači i treneri obje momčadi. Razlog za nervozu otkrili su sami akteri neposredno nakon izlaska s terena. Incident su započeli Andrijašević i Neretljak.

- Smatrao sam da je sudac dosudio korner za nas i krenuo po loptu, a onda me je Neretljak nagazio i unio mi se u lice, Počeo je vikati, brzo su došli ostali igrači pa je nastala gužva - rekao je Andrijašević, a Neretljak je ponudio svoju verziju događaja.

- Franko me je vrijeđao, spomenuo mi je majku i zato sam mu prigovorio. Sramota je da se igrači Hajduka tako ponašaju, iznenađen sam. Ne znam zašto su isključeni Knžević i Maglica, oni su samo smirivali situaciju - rekao je stoper Rijeke, bivši član Splićana.

Ubrzo su igrači krenuli u svlačionicu, a nakon nekoliko minuta kapetan Hajduka Mario Maloča došao se ispričati Rijekinom treneru Elvisu Scoriji.

- Nisam odmah vidio što se dogodilo jer sam sjeo na travnjak, Onda sam vidio gužvu i krenuo smirivati situaciju, ali teško je bilo smiriti sve igrače. Ispričao sam se treneru Rijeke zbog našeg ponašanja, mislim da su tenzije bile nepotrebne. Utakmica je bila čvrsta, hjeli smo pobjedu i drugo mjesto, ali Rijeka je bila organizirana pa je svakom pripao po bod - istaknuo je Maloča.

Hajduk se žali na crveni karton Maglici

Klupski glasnogovornik Ante Bilić odmah po završetku susreta objavio je da će Hajduk uputiti žalbu Povjereniku Udruge Prve HNL glede crvenog kartona kojeg je u gužvi nakon okončane utakmice dobio Anton Maglica. U Hajduku se uzdaju u video zapis koji bi treba posvjedočiti da Maglica uopće nije sudjelovao u fizičkom obračunu na centru igrališta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:39