STIŽEMO U SLAVONIJU!

PRVI PUTA U HRVATSKOJ: MAGENTA 1 GAMING TURNIR Traži se najbolji igrač Fife17 u Osijeku

Provjerite zašto su stotine tisuće ljudi poludile za Magenta 1 utakmicama na Playstation 4 Pro: nakon Splita, ove subote pratite prijenos uživo iz Osijeka na jutarnji.hr

Najvažnija sporedna stvar na svijetu postala je najvažnija stvar za sve ljubitelje videoigara. Hrvatski Telekom organizira turnir Magenta 1 gaming kako bi se doznalo tko najbolje igra FIFA-u 17 na PlayStationu 4 Pro, uz Jutarnji kao medijskog partnera. Nakon turnira u Splitu, sljedeći turnir održava se u Osijeku u subotu, 3. prosinca.

Prijavite se za turnir u Osijeku. Prijave za turnire u Rijeci (10. prosinca) i Zagrebu (17. prosinca) još nisu otvorene!

Turnir u Splitu gledalo je više od 105 tisuća čitatelja na jutarnji.hr i slobodnadalmacija.hr. Po prvi puta utakmicu na Playstation 4 Pro uživo je komentirao sportski novinar i nogometni komentator Saša Sušec, a pridružio mu se i Ivan Švajhler, gamer i komentator Fife.

Pulufinale i finale u Osijeku također će komentirati Sušec i Švajhler, a očekuje se da će prijenos na jutarnji.hr i FB stranici Jutarnjeg pratiti više od 150 tisuća ljudi.

Pozivamo gamere i zaljubljenike u digitalni nogomet iz Osijeka da se prijave jer na turniru ima mjesta samo za 64 natjecatelja.

Za turnir u Rijeci moći ćete se prijaviti od 3. prosinca u 10 sati, a za onaj u Zagrebu od 10. prosinca. Prijave za Magenta 1 gaming turnir u Rijeci biti će otvorene do 9. prosinca, a one za Zagreb do 16. Prosinca također do 10:00.

Magenta 1 gaming turnire koji se igraju na trenutno najpopularnijoj igraćoj konzoli na svijetu PlayStation 4 Pro organizira HT, Jutarnji je medijski partner, a u sklopu svakoga turnira pobjednik u FIFA 17 osvaja PlayStation 4 Pro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:31