PS4 PRO LUDNICA

VELIKI TURNIR MAGENTA 1 GAMING U FIFA-i 17 POČINJE U SPLITU U subotu od 17 sati na Jutarnji.hr ekskluzivno prvi put u Hrvatskoj pratite prijenos uživo

U subotu, od 17 sati, na portalu jutarnji.hr, ekskluzivno po prvi puta u Hrvatskoj pratite live stream Magenta 1 gaming turnira u FIFA 17, a koji će komentirati Saša Sušec i Ivan Švajhler

Kucnuo je i taj čas. Svi oni sati i sati uživanja u FIFA-inim simulacijama nogometa tijekom godina dolaze na naplatu. S treniranjem je gotovo, vrijeme je da pokažete što znate.

Veliki turnir Magenta 1 gaming u organizaciji Hrvatskog Telekoma, uz Jutarnji.hr kao medijskog partnera koji će okruniti najboljeg igrača FIFA-e 17 u Hrvatskoj počinje 26. studenog u Splitu. Igrači će se sučeliti ispred T-centra u šoping centru City Center One Split, a turnir počinje u 10 sati.

Natjecatelji će tijekom gotovo cjelodnevnog druženja na turniru u FIFA-i 17 u Splitu igrati jedni protiv drugih, kako bi se postepenom eliminacijom došlo do pobjednika. Osim prava da se hvali kao najbolji igrač FIFA-e u gradu pod Marjanom, pobjednik turnira osvojit će i Playstation 4 Pro, trenutno najmoćniju igraću konzolu na svijetu, dok će drugoplasirani također biti prigodna nagrađen.

Jutarnji.hr prenosit će polufinalne utakmice i finale uživo, čineći ga prvim hrvatskim medijem koji će na svojim stranicama imati prijenos uživo natjecanja u video igrama. Nadalje, gledatelji prijenosa turnira imat će potpuni nogometni doživljaj budući da će prijenose uživo komentirati poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec.

Kako vas se već prijavilo preko 400, podsjećamo da je broj mjesta na svakom turniru, pa tako i splitskom ograničen. Prvih 64 prijavljenih sudionika dobit će zahtjev za potvrdom na sudjelovanju na svoj mail već danas, stoga provjerite svoje inboxe i potvrdite svoj dolazak već sutra.

Svi ostali imati će priliku sudjelovati ukoliko netko od prvih 64 odustane. Bit ćete pravovremeno obaviješteni ako se slobodno mjesto pojavi. Konačni popis prijavljenih kao i točan termin u kojemu ćete igrati ćemo objaviti na portalu jutarnji.hr, najkasnije u petak 25. studenog.

Isto tako, napominjemo kako su sada bile otvorene prijave za turnir u Splitu, a prijave za ostale gradove biti će moguće:

Za turnir u Osijeku, prijave će biti aktivne od 26.10. u 10h, a trajati do 2.12. (10h)

Prijaviti se na turnir u Rijeci moći ćete od 3.12. (10h), a one će biti otvorene do 9.12. (10h)

Za Zagreb, zadnji u nizu od 4 Magenta 1 gaming turnira, biti će moguće rezervirati 1 od 64 mjesta od 10.12. do 16.12. u 10h.

Od 1993. godine, kada je izašla prva igra iz serijala, do danas, igre iz franšize FIFA prodane su u više od 150 milijuna primjeraka diljem svijeta i to FIFA serijal čini najuspješnijom sportskom franšizom među video igrama. FIFA igre tijekom godina uredno dobivaju visoke ocjene od kritičara i niti jedna igra iz FIFA serijala u posljednjih sedam godina nema prosječnu ocjenu manju od 80 na Metacriticu.

Osim turnira u FIFA-i 17, natjecatelji i posjetitelji gaming spektakla u Splitu moći će isprobati Ubisoftovu igru Watch Dogs 2.

U Watch Dogs 2 igrači preuzimaju ulogu mladog hakera Marcusa Hollowayja, koji zajedno s grupom hakera DedSec pokušava onesposobiti sustav za nadzor građana u fiktivnoj verziji San Francisca. Otvoreni svijet igre Watch Dogs 2 igračima dopušta da rade god žele, a teme s kojima se igra bavi relevantnije su nego ikad. Prilikom izrade igre, studio za razvoj igara koji je radio igru konzultirao s pravim hakerima kako bi akcija u igri bila što realnija i vjernija onoj iz pravog svijeta. Svi posjetitelji Magenta 1 gaming turnira moći će zaigrati i ovu igru na mjestu održavanja turnira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:53