GLEDALO VIŠE OD 57.000 POSJETITELJA

ZAVRŠEN I ZAGREBAČKI MAGENTA 1 GAMING TURNIR Znamo tko je najbolji igrač u Zagrebu, pogledajte snimku

Provjerite zašto su stotine tisuće ljudi poludile za Magenta 1 utakmicama na Playstation 4 Pro: nakon Splita, Osijeka i Rijeke, pratili smo prijenos uživo zadnjeg u nizu Magenta 1 gaming turnira, onog iz Zagreba na jutarnji.hr

Najvažnija sporedna stvar na svijetu postala je najvažnija stvar za sve ljubitelje videoigara. Hrvatski Telekom organizirao je turnir Magenta 1 gaming kako bi se doznalo tko najbolje igrač FIFA-u 17 na PlayStationu 4 Pro, uz Jutarnji kao medijskog partnera. Nakon turnira u Splitu, Osijeku i Rijeci, zadnji turnir održao se u subotu od 10h u Arena centru, a ekskluzivno na portalu jutarnji.hr pratili smo i live stream u režiji već poznatog dvojca Saše Sušeca i Ivana Švajhlera.

Za subotnji turnir se prijavilo više od 490 igračica i igrača, a njih 72 od jutra je tražilo svoje mjesto u polufinalu i finalu turnira koji organizira Hrvatski Telekom, uz Jutarnji kao medijskog partnera. Najbolji se na kraju pokazao 19 godišnji Matija Žinić iz Lukaveca koji je osvojio zagrebački turnir i PlayStation 4 Pro.

Turnire u Splitu, Osijeku i Rijeci pogledalo je više od 455 tisuća ljudi, a kada se pridodaju brojke prijenosa turnira iz Zagreba, sveukupno je gledalo je više od pola milijuna čitatelja jutarnji.hr.

Za turnir u Zagrebu prijavilo se preko 490 natjecatelja i natjecateljica. Do sada, za Magenta 1 gaming turnire u Hrvatskoj prijavilo se preko 1.700 igrača.

Ovdje provjerite kojih 72 igrača se u subotu od 10h u Zagrebu borilo za Playstation 4 Pro na prvom Magenta 1 gaming turniru u FIFA17 u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:18