OPTUŽBE ZA KORUPCIJU

'PREMIJER OČITO ZNA NEŠTO VIŠE OD MENE, PA ONDA NEKA REAGIRA I NAPRAVI ŠTO TREBA' Bandić odgovorio Zoranu Milanoviću

'Oko nekih drugih stvari ne dijelimo isto stanovište i to je dobro, jer živimo u demokraciji,' rekao je Bandić
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milana Bandić danas je komentirajući na novinarski upit jučerašnju izjavu premijera Zorana Milanovića da će se odlučno boriti protiv korupcije u Zagrebu, istaknuo kako premijer Milanović ima sve instrumente u rukama i neka napravi ono što treba.

'MILANOVIĆEVE IZJAVE GOVOR SU MRŽNJE, TROPOFOBIJA I PANOFOBIJA' BUZ stao u obranu Ruže Tomašić

"Pa ja isto tako govorim za cijelu Hrvatsku da treba očistiti, da trebamo imati nultu stopu tolerancije prema bilo kakvom marifetluku ili korupciji. Samo trebamo to učiniti. A on (premijer Milanović) vjerojatno zna nešto više od mene pa onda neka reagira i napravi to što treba. Mislim da smo na istom zadatku i predsjednik države i predsjednik Sabora i premijer Milanović i gradonačelnik, kad je to u pitanju. Oko nekih drugih stvari ne dijelimo isto stanovište i to je dobro, jer živimo u demokraciji", rekao je gradonačenik Bandić u Gradskoj upravi odgovarajući na novinarski upit kako komentira da je "premijer Milanović rekao da je Zagreb leglo korupcije i da to treba očistiti".

Novinari su to Bandića pitali nakon konferencije na novinare na kojoj je predstavio 1. izdanje bienalne manifestacije Zagrebačko proljeće ateljea.

Premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je u sinoćnjem Dnevniku Nove TV kako će se boriti, uz ostalo, i protiv drugih društvenih nepogoda poput korupcije, primjerice i one u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:22