NEMA PREKIDA SURADNJE

Ivan Ivančić: Neka ljudi pričaju što hoće, ali Sandra i ja normalno treniramo!

Mnogi govore o njihovim trzavicama, čak su i Sandra i Ivanča sami priznali neke nesuglasice. Neki su otišli toliko daleko da su objavili kraj suradnje ovog dvojca
 Drago Sopta/CROPIX

Kao i svaki drugi dan Ivan Ivančić i Sandra Perković jučer su prije HOO-ova proglašenja najboljih u 2012. odradili trening. Zajedno.

- Zašto ne bismo bili zajedno? - upitao je Ivančić.

Mnogi posljednjih tjedana govore o njihovim trzavicama, čak su i Sandra i Ivanča sami priznali neke nesuglasice. Neki su jučer otišli toliko daleko da su objavili kraj suradnje ovog sjajnog dvojca. Potkrijepili su to navodnom anonimnom izjavom jednog atletskog dužnosnika koji je rekao da je odnos zahladio nakon osvajanja olimpijskog zlata kada "Ivančića nisu pozvali na privatnu proslavu u krugu Sandrine obitelji".

- Ma, to su gluposti. Totalne laži. Svatko slavi na svoj način. Ja sam proslavio to zlato onako kako sam želio.

Ivančić je prije nekoliko dana rekao, "uvijek kad se radi malo jače opterećenje na treninzima, dolazi do kojekakvih konflikata, ali do sada je uvijek bilo sve sređeno. I kod najboljih supružnika, najboljih obitelji dođe ponekad do nesuglasica". Usput je poslao poruku državi, "ne želim raditi nešto što se ne nagrađuje". Koji točno problem muči Ivančića i Sandru znaju samo oni.

- Mi sljedeći tjedan idemo na pripreme u Medulin. Imamo svoj plan i program za 2013. Ništa drugo nije bitno. Nek' priča tko što hoće. Sandra i ja normalno treniramo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:35