IMAJU NOVI HIT?

VIDEO Girls Aloud objavljuju novi album: Prekrasna Cheryl Cole ponovno na sceni!

 You Tube

LONDON - Popularni ženski bend Girls Aloud ponovno se okuplja te su snimile novi singl i video spot. Za sada je u javnost pušten samo teaser, ali čini se da djevojke imaju novi hit.

Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Sarah Harding, Nadine Coyle i Nicola Roberts za potrebe snimanja spota odjenule su identične narančaste haljine zanimljivog kroja. Redatelj spota okrenuo ih je licem prema crno-bijelom zidu.

U petak bi trebala biti puštena konačna verzija spota te potvrda o početku turneje i izlasku albuma a s najvećim hitovima.

Iako je ovo odlična vijest za njihove obožavatelje ona ipak nije preveliko iznenađenje jer je njihov novi glazbeni uradak 'Something New' već objavljen na internetu iako nije sigurno radi li se o demo snimci ili o konačnom proizvodu.

Djevojke za promociju nadolazećeg albuma koriste i Twitter, a prošloga tjedna je svaka od njih objavila po jednu rečenicu iz novih pjesamna.

Podsjetimo, ove su se djevojke probile na vrh glazbenih ljestvica 2002. Nakon brojnih hitova bend se razišao, ali su 2009. godine najavile veliki povratak. Do njega je ipak došlo tek sada, čak tri godine kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:01