BIZARAN SLUČAJ NA SUDU

VIDEO: 'VOLIM SVOJU DJECU I DOBAR SAM OTAC' Nacist koji je sina nazvao Adolf Hitler na sudu se pojavio u nacističkom odjelu

Samoproglašeni nacist iz New Yerseya svojoj djeci nadjenuo je imena inspirirana nacistima, no tvrdi da ih nikada nije zlostavljao
 YouTube

Heath Campbell (40), okorjeli pristaša nacizma, od glave do pete odjeven u nacističku uniformu pojavio se na sudu u ponedjeljak kako bi uvjerio suca da je dobar otac te kako bi se izborio za skrbništvo nad svojom djecom unatoč tome što je jednom sinu dao ime Adolf Hitler.

Samoproglašeni nacist iz New Yerseya svojoj djeci nadjenuo je imena inspirirana nacistima, no tvrdi da ih nikada nije zlostavljao.

- Pružite mi priliku da dokažem svijetu da sam dobar otac. Volim svoju djecu - kazao je Campbell, koji na vratu ima istetoviranu svastiku.

Svoje četvero djece nije vidio pune dvije godine, a troje najstarijih je posvojio. Nad Adolfom Hitlerom Campbellom (6) i njegove mlađe sestre, Joycelynn Aryan Nation (5) i Honszlynn Hinler (4), izgubio je skrbništvo u siječnju 2009. godine nakon što je sud zaključio da postoji dovoljno dokaza o zlostavljanju ili zanemarivanju te nasilju u obitelji.

Socijalni radnici oduzeli su u studenom 2011. od Heatha i Deborah Campbell i njihovog, sada jednoipogodišnjeg sina Honsa Campbella, samo nekoliko sati nakon poroda.

Da su svoju djecu nazvali po nacistima saznalo se u prosincu 2008. kada su na rođendansku tortu dali ispisati ' Sretan rođendan Adolfe Hitleru'.

Snimke sa prethodnih saslušanja dokazuju da je najstariji sin, Adolf, često prijetio ljudima da će ih ubiti. I majka je jednom kazala susjedi da se boji svog muža koji joj prijeti da će ju ubiti. Campbelli su se nakon što su im oduzeli djecu rastali, a majka se odrekla skrbništva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:13