MICROSOFT

4 načina kako možete unaprijediti vaše poslovanje u 2016.

Ove godine neka vaša novogodišnja odluka bude čisti start! Microsoft Office Home & Business 2016 nudi vam 4 razloga zašto i načina kako do unapređenja poslovanja:

1. Sigurnost

Kazne za korištenje ilegalnih programa su velike, a ”skidanjem” programa, riskirate i viruse, što će vas dodatno koštati kod “čišćenja“ računala, a povećan je rizik i od razotkrivanja osjetljivih podataka. Licenca vas zakonski štiti, a uz kupnju Microsoft Office Home & Business 2016 dobivate licencu za korištenje na neograničeno vrijeme.

2. Više mogućnosti

Paket Office Home & Business 2016 sastoji se od skupine alata koji vam pomažu postići još veću učinkovitost u svakodnevnom radu.

Word, Excel, PowerPoint:

ubacite mrežni videozapis, otvorite PDF, a predlošcima obavite većinu postavljanja i dizajniranja

OneNote:

crtajte, pišite rukom, unosite tekst, kliknite ili povucite prstom - vaše su bilješke spremljene, sinkronizirane sa OneNote na ostalim uređajima i mogu se pretraživati

Outlook, OneDrive:

sinkronizirajte zadatke i kalendare, upravljajte vremenom i projektima, uz 15 GB mrežnog prostora za vaše podatke, kojima možete pristupiti s računala ili pametnog telefona u bilo kojem trenutku. Otvorite dokument na svom računalu, pametnom telefonu ili tabletu, “pozovite“ kolege i zajedno uređujte dokument u pravom vremenu.

3. Murphyjev zakon ne vrijedi

Uz legalnu verziju programa nećete se dovesti u neugodnu situaciju da dokument ne možete otvoriti ili u trenutku kad vam je hitno.

4. Korisnička podrška

Brzo i jednostavno.

Pogledajte često postavljena pitanja i uvjerite se u kvalitetu Home & Business 2016 legalnih programa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:29