IZVRIJEĐALI KARAMARKA

VIDEO: 'HDZ JE OPLJAČKAO HRVATSKU!' Prosvjednici prekinuli okrugli stol HDZ-a

'Zadnji sam kojemu možete mahati pred licem s takvim natpisima', kazao je Karamarko, ističući da je on osobno pokrenuo borbu protiv korupcije

ZAGREB - HDZ je danas održao okrugli stol o Zakonu o strateškim investicijama pod nazivom "Rasprodaja Hrvatske ili gospodarski uzlet".

Obraćanje predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na početku skupa prekinula je nekolicina aktivista s transparentima "HDZ je opljačkao Hrvatsku".

"Vi ste pljačkaši i trebali biste se maknuti iz političkog života Hrvatske", vikali su aktivisti , no članovi HDZ-ove mladeži brzo su ih izveli iz dvorane, a Karamarko je poručio da su njihovi upadi "stvar demokracije" te da je "HDZ stranka koja s tim može živjeti".

"Zadnji sam kojemu možete mahati pred licem s takvim natpisima", kazao je Karamarko, ističući da je, kao načelnik policije i ministar unutarnjih poslova, osobno pokrenuo borbu protiv korupcije, da se HDZ odrekao nih koji su počinili korupciju i kojima, ističe, sudi pravna država. "HDZ prolazi svoju katarzu, a gdje su druge stranke i hoće li one proći svoju", upitao je Karamarko.

Kazao je kako aktualnoj vladi želi uspjeh, jer želi da se Hrvatska što prije izvuče iz krize, no smatra da predloženi zakon ne ide u dobrom smjeru. Najavio je da će organizirati niz sličnih tribina te da će uskoro predstaviti svoj gospodarski program.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:54