AKCIJA USKOK-a U METKOVIĆU

Uhapsili dva HSP-ovca i javnog bilježnika! Prijavio ih Jambo

METKOVIĆ - U koordiniranoj akciji Uskoka i policije u utorak su u Metkoviću uhićene tri osobe. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ivici Volareviću-Buću predsjedniku gradske organizacije HSP-a, Ivici Kaznačiću, članu HSP-a Dubrovačkog Primorja i voditelju poslovnice Euroherca, te Vladi Nikoliću, javnom bilježniku u Metkoviću.

Uhićenja u Metkoviću potvrdili su nam u ministarstvu unutarnjih poslova, no nisu željeli otkriti nikakve detalje.

- Možemo potvrditi kako su na području Metkovića uhićene tri osobe te da je riječ o akciji policijskog Uskoka. S obzirom na to da kriminalistička obrada i dalje traje, ne možemo davati više informacija o tom slučaju, kazala je glasnogovornica ravnateljstva policije Jelena Bikić.

Nakon kriminalističke obrade na terenu u kojoj su pretraženi stanovi i poslovni prostori osumnjičenika, Volarević, Kaznačić i Nikolić su najvjerojatnije zbog interesa istrage, prebačeni u središte Uskoka u Zagrebu, gdje je nastavljena istraga.

Neslužbeno se doznaje da je Uskok postupio po prijavi metkovskog gradonačelnika , Stipe Gabrića-Jambe. Navodno je riječ o lažnim pozajmicama na temelju kojih su Volarević i Kaznačić od Gabrića tražili novac, a izjave je ovjeravao trećeosumnjičenik javni bilježnik, Vlado Nikolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:24