TRAGIČNA SUDBINA RASPLAKALA HRVATSKU

'LETI MALENA ZVIJEZDO I PONEKAD NAM NAMIGNI! BIT ĆE TO ZNAK DA SI SRETNA' Naši čitatelji opraštaju se od Nore

 Facebook

Čitatelji Jutarnjeg na Facebooku i našem portalu opraštaju se od tragično preminule Nore Šitum, strašne lavice koja je izgubila život uslijed teške bolesti.

Evo što su neki od njih napisali...

"Maloj lavici široka nebeska prostranstva i ljubav Božja čitavu vječnost, a njenim divnim roditeljima topao zagrljaj, jer nažalost, nema ničega što ih može utješiti u ovom trenutku, osim čvrste vjere u ljubav i milost Gospodnju!"

"Hrvati bi skupili još pedeset milijuna da to drago dijete ostane sa nama! Nora, anđele!!! Sada si na mjestu koje ne odlučuje da li će netko živjet samo zato što su mu roditelji dovoljno bogati. Neka te Bog čuva kćeri hrvatskog naroda!"

'OTIŠLA JE TAMO GDJE JE NIŠTA NE BOLI' Objavljeno potresno pismo Norine majke

"Koje pismo. Suze mi idu. To samo majka može sastaviti. Dao bog vama snage i hrabrosti! Uz vas smo..."

"Držite se roditelji male lavice, budite hrabri kao što jeste, borili ste se lavovski za svoje dijete koje je nažalost izgubilo bitku za život, ali vama ostaje ponos da ste stvarno sve pokušali!!"

"Još jedan anđeo na nebu, anđeo kojem smo i na zemlji poklonili svoje srce, anđeo koji je pronašao svoj mir u vječnosti. Neka gori svijeća u svakom domu u znak žaljenja za jednim nevinim mladim stvorenjem, koje je postalo simbolom solidarnosti u borbi za živote svih oboljelih od opake leukemije."

FOTO: POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MALE NORE 'Draga naša Nora, počivaj u miru! Čuvali te anđeli!'

"Neutješnim roditeljima iskreno suosjećanje u njihovoj boli, a maloj Nori neka mirno počiva među anđelima."

"U tako kratkom životu si napravila nevjerovatnu stvar ujedinila cijelu Hrvatsku u borbi sa opakom bolešću i zato ti neizmjerna hvala i slava i neka ti bude laka hrvatska zemlja anđele mali, a roditeljima i rodbini iskrena sućut!

"Kako je lijepo to rekla jedna moja prijateljica:... Leti u nekom od beskrajnih sazvijezđa, malena zvijezdo... I ponekad nam namigni, strašni lave! Bit će to znak da si sretna..."

"Sva blagost svijeta utopila se u tvojim očima, sva snaga različitosti otopila se u tom milom osmjehu. Nismo uspjeli, a svi smo to željeli! Oprosti na suzama, hrabri, strašni lave."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:56