IBRA BEZ IZJAVE

Sissoko: Dinamo me razočarao, očekivao sam više; Alex: Sammir vam je najbolji igrač, pametan, neugodan...

 Drago Sopta/CROPIX

Igrači PSG-a nisu posebno slavili pobjedu nad Dinamom, kao da im je to bio “samo još jedan dan u uredu”. Ova im stuba služi isključivo kao potporanj za ulazak u drugi rang natjecanja.

- Bila je ovo vrlo važna pobjeda, no moram priznati da smo igrali vrlo lagano. Od Dinama sam ipak očekivao malo više - ustvrdio je Mohamed Sissoko, dok je pokraj njega prolazio Zlatan Ibrahimović, jasno, ne ustuknuvši niti milimetra od zacrtane rute prema klupskom autobusu. Međutim, mnogo srdačniji bili su Javier Pastore, koji je istaknuo da je Parižanima ova pobjeda samo korak do željenog osvajanja prvog mjesta u skupini, a stoper Alex imao je i malo širu verziju.

- Trener je prije utakmice vrlo žustro izrazio važnost ove utakmice, pa smo se tako i postavili. Domaćinu sigurno nije bilo lako, no trudili su se, a možda su nam mogli i nešto učiniti u samom otvaranju utakmice. Tko je najbolji dinamovac? Broj 10 ( Sammir) vrlo je pametan traži igru, prostor i pogodak. Nezgodno je bilo čuvati ga - zaključio je Alex.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:44