TREĆI PUT OVE GODINE

VIDEO Osramotila se australska premijerka: Nespretna Julija Gillard spotaknula se i pala ravno na nos!

 YouTube

Bio je to mali korak za ženu - no ne baš uspješan. Australska premijerka snimljena je u vrlo nezgodnom trenutku - naime, dok je bila u posjetu Indiji njezine visoke potpetice zapele su u travi i ona je pala ravno na nos.

No Juliji Gillard ovo nije bila prva takva nezgoda. Bez cipele je ostala u demonstracijama u glavnom australskom gradu Canberriju u siječnju ove godine, a prije samo dva mjeseca iskliznula je iz jedne svoje štikle dok je bila u službenoj posjeti carinarnici u Sydneyu.

Ovo je već treći put ove godine da je premijerka 'poljubila pod' i to tijekom posjeta memorijalnom centru Gandhi u New Delhiju zadnjeg dana trodnevnog posjeta Indiji.

Grupa službeniika pratila ju je do predsjedničke palače kada se saplela i našla na tlu. Kada su joj prišli upomoć kazala je: - Dobro sam, peta mi je zapela u travi.

Kasnije se dobro nasmijala incidentu i objasnila muškarcima koji su stalno u ravnim cipelama: - Kada nosite pete, one znaju zapeti u mekoj travi i kada podignete nogu cipela jednostavno ne pođe za vama - i onda se dogodi ovo.

Netko je zatim predložio da bi mogla obući čizme u ovakvim prilikama, pa je kazala da bi je modni kritičari, kada bi odijenula suknju i obula čizme, dočekali na nož.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:48