APIVITA

Queen Bee linija - Osjećajte se poput kraljice...

Queen Bee je kraljevska linija za njegu lica s matičnom mliječi, koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Za bolje rezultate, Apivita je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože.

Queen Bee nije samo namijenjena zreloj koži. Ona je i lijek za kožu različitih dobi.I prva je krema na svijetu s inkapsuliranom matičnom mliječi. Inkapsulirana matična mliječ koja se tako predaje koži, patent je Apivite.

Kompanija Delmerion, ekskluzivni zastupnik kozmetike Apivita za regiju, s ponosom predstavlja Apivitinu kraljicu - Queen Bee kremu s medom i matičnom mliječi, koja prodire u najdublje slojeve epiderme te učvršćuje i obnavlja zrelu kožu. Osim svojih anti age svojstava, Queen Bee krema dubinski hidratizira čak i izrazito suhu kožu, a djelovanje antioksidansa pospješuje zeleni čaj, koji se u kremu stavlja umjesto vode.

Matična mliječ u Queen Bee proizvodima inkapsulirana je u liposome, koji njezino obnavljajuće djelovanje prenose u najdublje slojeve epiderma, time učvršćujući kožu. Med, morske alge i pčelinji vosak smanjuju pojavu bora i pospješuju čvrstoću i elastičnost kože. Obogaćen eteričnim uljem mirisne smole, ovaj serum pruža anti-age djelovanje i tonira zrelu kožu SPF15 štiti kožu od štetnih utjecaja sunca i sprječava prerano starenje.

Matična mliječ je gusta, neprozirna tvar blijedo-žućkaste boje, s pravom nazvana „kraljevska hrana“. Mješavina je cvjetnoga praha, meda i izlučevina žlijezda slinovnica pčela. Matična mliječ sadržava visoku koncentraciju biološki aktivnih sastavnica koje mlade pčele luče iz svojih mliječnih žlijezda i neophodna je za prehranu i reprodukciju u pčelinjem svijetu. Smatra se vrhuncem prirodne biosinteze zbog čudesne kombinacije sastojaka prisutnih u mliječi. To je luksuzni proizvod iznimno složenog sastava, koji postoji samo u prirodi i nije ga moguće umjetno proizvesti. Sadrži sve elemente potrebne za rast, razvoj i normalno funkcioniranje ljudskog organizma. Matična mliječ se sastoji od bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala, vitamina, od čega se ističu: 


- vitamini A, C, D, E te 
B kompleks (naročito vitamin B5 i B6)

- neurotransmiteri acetilkolin i kolin (održavanje moždanih aktivnosti, te funkcija perifernog živčanog sustava poput širenja krvnih žila) 


- šećeri (glukoza, fruktoza, maltoza)

- enzimi (amilaza, kisela fosfataza)

- hormoni (estradiol, testosteron, progesteron)

- aminokiseline 


- nezasićena masna kiselina 10-HDA (ima snažno protuupalno djelovanje), a koja u prirodi postoji samo u matičnoj mliječi 


- gama-globulin

Matična je mliječ vrlo je nestabilna tvar i zbog toga se mora obraditi kako bi se sačuvali ljekoviti sastojci. Čuva se hermetički zatvorena, daleko od vlage i svjetla, i na niskoj temperaturi (oko -18 C). Stoga je izniman uspjeh to što je apivita uspjela inkapsulirati matičnu mliječ.

Pozitivni učinci matične mliječi kao pčelinjeg superkoncentrata na kožu znanstveno su potvrđeni kroz više kliničkih studija, a oni su:

- antibakterijska svojstva pomažu problematičnoj koži i umanjuju akne i prištiće, kao i posljedice ekcema i neurodermatitisa

- umiruje suhu i osjetljivu kožu, kojoj vraća potrebnu vlagu te uravnotežava pH vrijednost kože

- sastav bogat aminokiselinama potiče proizvodnju kolagena, poboljšava tonus i umanjuje bore

vitamini i minerali kožu čine mekanom, zaglađenom te umanjuju pigmentacijske mrlje

LINIJA QUEEN BEE sadrži sljedeće proizvode:

Serum s matičnom mliječi i medom / 96% proizvoda prirodni su sastojci

Bogata krema za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom / 90% proizvoda prirodni su sastojci

Noćna krema za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom / 92% proizvoda prirodni su sastojci

Dnevna krema za učvrščivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom + SPF 15 / 90% proizvoda prirodni su sastojci

Krema za oči protiv bora s matičnom mliječi i medom / 95% proizvoda prirodni su sastojci

Holistička njega i kompozicija organskih eteričnih ulja pojačava obnavljajući i hidratacijski učinak.

NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOL, MINERALNA ULJA.

Apivita proizvodi za njegu kože dostupni su u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:59