ŽABOGLAVI ŽIVKO

Žaboglavi Živko ekskluzivno u Cineplexx kinima!

Od ovoga se četvrtka ekskluzivno u Cineplexx kinima započinje prikazivati edukativni animirani hit!

Nakon dugo vremena u hrvatska kina dolazi animirani film koji će, osim što će najmlađe gledatelje zabaviti svojim humorističnim vratolomijama, također poslužiti i u edukativne svrhe. Naime, jedna od glavnih tema animiranog filma „Žaboglavi Živko“ jest kako se maloljetnici mogu uspješno obraniti od učestalog maltretiranja od strane njihovih vršnjaka ili starije djece. Animirani hit „Žaboglavi Živko“ zaigrat će ekskluzivno u Cineplexx kinima od ovoga četvrtka, 21. ožujka.

Desetogodišnjem Viktoru i njegovim prijateljima nije lako živjeti u malom mirnom gradiću – ne samo što moraju slušati odrasle, već ih još i konstantno gnjavi lokalni nasilnik - dosadni i glupi Žaboglavi Živko. Kada sazna da cirkus stiže u njihov grad, Viktor je oduševljen i želi nastupiti u točki sa svojim psom, no Živko mu namjerava pomrsiti planove…Viktor skupa sa prijateljima odlučuje stati na kraj maltretiranju, te će uz pomoć mašte, hrabrosti i genijalnih ideja pokušati jednom zauvijek riješiti se nasilnika!

Animirani film „Žaboglavi Živko“ sinkroniziran je na hrvatski jezik, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako se moraju izdvojiti Ronald Žlabur, Marko Movre, Mia Krajcar, Mitja Smiljanić i Dražen Bratulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:49