BENITEZ IZGUBIO ŽIVCE

'Navijači ruše ugled Chelseaja, odlazim na ljeto'

 AFP

Privremeni menadžer Chelseaja Rafael Benitez potpuno je izgubio živce nakon prolaza u četvrtfinale FA Cupa. Potvrdio je da na kraju sezone napušta klub...

Aktualni europski prvak je u srijedu pobijedio drugoligaša Middlesbrough s 2-0, ali španjolskom stručnjaku nije bilo do slavlja. Još su ga jednom razbjesnili navijači ''bluesa'' koji su ga i ovom prilikom vrijeđali. Nastavak je to netrpeljivosti koju pokazuju prema Benitezu otkad je u studenom zamijenio na klupi Roberta Di Mattea.

Pristalice Chelseaja nisu zaboravili izjave koje je Španjolac davao o njihovom klubu dok je bio menadžer Liverpoola.

- U klubu su mi dali titulu privremenog menadžera što je bila ogromna pogreška. Otići ću na kraju sezone. Navijači nam uopće ne pomažu, uništavaju ugled kluba. Trebali bi podržavati momčad umjesto da gube vrijeme na izradu transparenata. Uopće na stvaraju dobru atmosferu na Stamford Bridgeu. Moraju shvatiti da griješe i da rade pritisak na momčad. Nastave li tako, iduće sezone bi opet mogli gledati Europa ligu umjesto Lige prvaka - požalio se Benitez.

- Ja sam profesionalac i odradit ću posao do kraja. Menadžer je menadžer. Jedan mjesec ili sedam mjeseci, nije važno. Ljudi koje vode klub znaju da dajem sve od sebe. U nogometu sam 26 godina. Osvojio sam Ligu prvaka, FA Cup, talijanski Superkup, dvaput španjolsko prvenstvo... Devet trofeja - ljutito je zaključio Benitez koji se u ponedjeljak na treningu posvađao s kapetanom Johnom Terryjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:29