RIJEČ LEGENDI

Marić i Mujčin složni: 'Žao nam je igrača, akcija 'milijun kuna' velika je sramota za Dinamo!'

Taj negativan ambijent pokazuje da je nešto trulo u našem sportu, rekao je Edin Mujčin
 Damir Krajač/CROPIX

Dinamova akcija 'milijun kuna za navijača' glavna je tema zadnja dva dana u Zagrebu. I na Mamićevu žalost, gotovo nitko tu akciju ne odobrava. Svima je čudno da igrači moraju plaćati navijače da bi došli na Ligu prvaka. Tako je Silvio Marić rekao:

- Igrači siroti moraju sve napraviti da bi privukli publiku na stadion, žao mi ih je jer oni nisu krivi što je Maksimir prazan. Niti njihove igre. Eto, to je moj komentar. Inače, kad se sjetim naših vremena iz devedesetih, to je neka sasvim druga dimenzija. Tada je taj klub bio pravi klub. Mi smo morali bježati uoči utakmica Lige prvaka u karantetnu izvan grada da bismo se sklonili od gužvi oko stadiona i navale na ulaznice, a oni sada moraju plaćati ljudima da bi ih netko došao gledati. Nažalost.

S druge strane, Edin Mujčin kaže:

- Svaka akcija u kojoj netko ljudima daje novac je lijepa gesta, s obzirom na stanje u državi. No, nisam za to da igrači skupljaju i plaćaju, umjesto toga trebalo je ponuditi jeftinije ulaznice. Generalno, sramota je za grad Zagreb i Dinamo kao klub da ga nitko ne želi gledati u Ligi prvaka, kao i da je na susretima reprezentacije prazan stadion. Taj negativan ambijent pokazuje da je nešto trulo u našem sportu. Što, ne bih komentirao, neka na to pitanje odgovor daju kompetentniji ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:24