SMRT NA CESTI

FOTO: PREŠAO NA SUPROTAN TRAK I SUDARIO SE S KAMIONOM U prometnoj kraj Varaždina poginuo vozač, suvozač u bolnici

Od siline udarca osobno je vozilo odbačeno s ceste na branik kraj prometnice
Varazdin, 280213.Kod mjesta Semovec na mostu preko akumulacijskog jezera HE Cakovec doslo je do prometne nesrece. U sudaru kamiona i osobnog automobila poginuo je vozac auta. Vise detalja ce se znati nakon policijskog ocevida.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / Cropix

VARAŽDIN - Jedna je osoba poginula, a jedna je ozlijeđena u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila na brani HE Čakovec kod mjesta Šemovec.

Prometna nesreća se dogodila u 4.35 sati u noći sa srijede na četvrtak kada je vozač automobila iz još uvijek neutvrđenog razloga na uzbrdici izgubio nadzor nad upravljačem i automobilom prešao u suprotni prometni trak te se frontalno sudario s teretnim vozilom koje je u tom trenutku nailazilo.

Od siline udara automobil je odbačen na zaštitnu ogradu te je značajno oštećen, a vozač je zadobio ozljede zbog kojih je preminuo na mjestu događaja dok je suvozač ozlijeđen i prevezen u varaždinsku bolnicu.

Uzrok nesreće bit će poznat nakon očevida kojeg obavljaju policijski službenici PU međimurske i Županijsko državno odvjetništva Varaždin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:51