TRAGIČAN KRAJ SLUČAJA NESTALE PULJANKE

FOTO 'PRIZNAO JE DA JE UBIO SVOJU DJEVOJKU' Istarskom poštaru Draženu Tomiću odredili 30 dana pritvora

Elis Krbavac (39), medicinska sestra iz Pule, u utorak je nađena mrtva u šumi kod Pazina
 Goran Šebelić / CROPIX, Nestali.hr

PULA - Sutkinja istrage Edvina Draguzet Sujevich danas je nakon saslušanja i na prijedlog zamjenika županijskog državnog odvjetnika Mirka Grujića odredila 41-godišnjem Draženu Tomiću, osumnjičenom za ubojstvo Elis Krbavac (39) iz Pule, mjesec dana istražnog pritvora, javlja Glas Istre .

Tomić je jutros doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Puli na ispitivanje. Iz policijske marice izveden je s lisicama na rukama, a na ispitivanje zamjeniku županijskog državnog odvjetnika Grujiću odvela su ga dva policajca.

Podsjetimo, Puljani Elis Krbavac i Dražen Tomić nestali su proteklog vikenda iz kuće u Svetom Lovreču, a nakon što je za njima pokrenuta potraga, policija je u okolici Pazina, u blizini mjesta Škljonki, pronašla mrtvo tijelo ženske osobe.

Prepoznavanjem je potvrđeno da je riječ o Krbavac.

Osumnjičeni je pronađen jučer poslijepodne na području Pazinskih Novaki nakon što su tamošnji stanovnici dojavili policiji o pojavi muškarca čudnog ponašanja na tom području.

Istražitelji zasad ne otkrivaju kada je i na koji način Elis Krbavac ubijena. Iako se o tome špekuliralo, službeno nije potvrđeno da je Dražen Tomić priznao ubojstvo, no indikativno je što je na ispitivanju danas bio nepunih sat vremena.

- Priznao je da ju je ubio. Mislio sam da se to događa nekim drugim ljudima. Kao da sam u nekom filmu, a on je na naslovnici, šokirano je pak jučer za Glas Istre kazao blizak član obitelji 41-godišnjeg poštara Tomića.

Elis Krbavac i Dražen Tomić bili su u vezi dvije godine i često su provodili vikende u kući u Svetom Lovreču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:22