PETAK 13.

Lančani sudar u Varaždinu: Oštećena četiri vozila, lakše ozlijeđeno 4-godišnje dijete

 Duje Klarić/Cropix

VARAŽDIN - Lančani sudar u kojem su sudjelovala dva osobna i dva terenta vozila, a u kojem je na sreću samo lakše ozlijeđeno jedno četverogodišnje dijete, dogodio se u četvrtak ujutro u Koprivničkoj ulici u Varaždinu.

Nesreću je skrivio 30-godišnjak koji je upravljao teretnim vozilom neprilagođenom brzinom te je u jednom trenutku udario u stražnji dio automobila kojim je u istom smjeru upravljao 37-godišnjak, a koji je u tom trenutku zaustavio svoje vozilo jer je teretno vozilo kojim je ispred njega upravljao 39-godišnjak stalo na pješačkom prijelazu.

Od siline udara vozilo 37-godišnjaka odbačeno je prema naprijed gdje je udarilo u stražnji dio teretnog vozila kojim je upravljao 39-godišnji muškarac i koji je svoje vozilo bio zaustavio ispred pješačkog prijelaza.

Sve to na vrijeme nije primjetila 29-godišnja žena koja je zbog neprilagođene brzine svojim automobilom naletjela na stražnji dio teretnog vozila.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je četverogodišnje dijete iz osobnog vozila 37-godišnjaka, a nakon pružene pomoći u varaždinskoj bolnici, konstatirano je da je dijete zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:55