VIRTUALNA ŠALA

Fra Šime postao je Facebook zvijezda! Zadnji status na lažnom profilu glasi: 'Odista, tko krade od lopova nije lopov nego sluga Božji'

 Facebook

Trenutno najtraženiji hrvatski svećenik, fra Šime Nimac, koji posljednjih dana puni novinske stupce, postao je Facebook zvijezda.

Neobično, ali dio javnosti prema 'zločincu' koji je prodao crkveno imanje i podignuo milijun eura sa župnog računa, gaji simpatije.

Tako je 'grupa podrške' na Facebooku nastala u šali, no već je prikupila gotovo 3 700 fanova. Tamo ga hvale i pružaju mu podršku, te postavljaju razne šaljive karikature, a i pojavio se i lažni profil 'Fra Šime' koji svako malo svoje fanove obaviještava o svojim kretanjima.

Njegova najnovija poruka glasi: - Samo da se javim da sam na putu za Split i da će se istina uskoro razjasniti. Odista, tko krade od lopova nije lopov nego sluga Božji. (Lk13, 7-8!).

Piše: - Ne tugujte braćo, brzo ću ja vanka pa će bit nezaboravna fešta u mistu. Para i zemlje fala Bogu još ima na pretek.

Na Facebook stranici fra Šime je obećao: - Braćo moja, službeno objavljujem da od iduće zemlje ide sve Hajduku! Stojte mi dobro.

Svoje je vjerne fanove ohrabrio je statusom: - Ne brinite ljudi, pare su na sigurnom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:10