MEDIKOR

Pomladite se uz Rio uređaj za lifting lica

Zahvaljujući liniji Rio uređaja za ljepotu u kozmetičkim tretmanima možete uživati u udobnosti vlastitog doma

Rio je linija uređaja za ljepotu i njegu namijenjena ženama koje uživaju u beauty tretmanima i vole izgledati lijepo i njegovano. Uz Rio uređaje ljepotu u kozmetičkim tretmanima sada možete uživati u udobnosti vlastitog doma. Donosimo vam pregled najzanimljivijih Rio uređaja.

Rio uređaj za lifting lica

Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice, podiže tonus lica i smanjuje vidljivost bora. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorpcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe uređaja za lifting osjećati ćete se i izgledati mlađe i ljepše. Učinci se osjećaju nakon samo jedne uporabe, a rezultati vide u samo nekoliko dana nakon čega ćete izgledati kao da ste imali facelifing, ali bez kiruškog zahvata. Uređaj se može koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka. Na samom početku uporabe za najbolje rezultate preporuča se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi.

Rio Dermaroller za ljepšu kožu

Rio Dermaroller je uređaj koji ima nevjerojatnu sposobnost da prirodno stimulira proizvodnju kolagena i elastina u koži bez štetnih posljedica.Daje prirodnu čvrstoću i glađu i svježiju kožu.

Uređaj mogu koristiti i žene i muškarci kao pomoć u uklanjanju ožiljaka od akni, za anti-age tretmane, uklanjanje strija, tretiranje bora i sužavanje pora te za bolju apsorbciju proizvoda za njegu kože

Rio laserski i IPL epilatori za trajno uklanjanje dlačica

Za prekrasno glatku kožu bez dlačica preporučamo Rio IPL i laserske epilatore za kućnu uporabu koji jamče smanjenje ili potpuno nestajanje dlačica u šest tretmana u roku od šest mjeseci. Osim što je učinak trajan, prednost je u tome što tretmane možete provoditi kada vi to želite unutar vlastitog doma, a i znatno su povoljnija opcija od skupih kozmetičkih tretmana

Eksluzivan distributer za RH : Medikor, Nova cesta 52, Zagreb

Rio uređaji dostupni su u boljim ljekarnama i Medikor Prodavaonicama zdravlja, Praška 10 i Nova cesta 52, Zagreb.

Kupujte online na : www.medikor.hr/rio

Prodajna mjesta u vašem gradu pogledajte na sljedećem linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:50