UREDILI DJEČJI PARK

FOTO 'Za ljepši grad': Pogledajte tko se sve od poznatih odazvao akciji radija Antene!

Zagreb, 1304121.U organizaciji Antene Zagreb u Gracanima je odrzana akcija "Za ljepsi grad" gdje se uredjivalo novo djecje igraliste uz poporu mnogih osoba iz javnog zivota, gradjana i djelatnika Radio Antene.Na slici: Nina Badric.Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
 Sandra Šimunović / CROPIX

Nina Badrić, gradonačelnik Milan Bandić, Nika Fleiss, Snježana Mehun, košarkaši Gordan Giriček i Mario Kasun, Neven Ciganović, DJ-i i slušatelji Antene Zagreb uredili su dječji park ispred tunela Sljeme.

Dječji park ispred tunela Sljeme prva je uređena lokacija ovogodišnje akcije Za Ljepši Grad koju treću godinu zaredom Antena Zagreb provodi u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Park ispred tunela koji je izgrađen nakon 2. Svjetskog rata izgledao je otužno i derutno, a od danas sjaji novim sjajem.

Brojni izletnici kao i stanovnici okolnih ulica sada će moći uživati u novim sadržajima dječjeg parka i njegove okolice.

«S radošću sam se odazvala ovoj hvalevrijednoj akciji Antene Zagreb. Svakodnevno bismo trebali voditi brigu o našim ulicama i gradu. Danas smo uredili ovaj prekrasan dječji park u kojem će sada djeca stvarno uživati. Svi zajedno trebali bismo osvijestiti veću brigu za naš okoliš i ekologiju.» - izjavila je glazbenica Nina Badrić.

Akcija Za Ljepši Grad nastavlja se kroz iduća dva tjedna, a slušatelji Antene već danas mogu predlagati nove lokacije na web adresi www.antenazagreb.hr, i možda će upravo Vaš prijedlog učiniti vaše susjedstvo ljepšim i ugodnijim mjesto za boravak.

Dječji park ispred tunela Sljeme danas su, uz vjerne slušatelje, uređivali i DJ-i Antene - Ivana Mišerić, Nives Čanović, Zlata Muck i Ivan Vukušić. Svoja uobičajena radna mjesta za radnu su akciju zamijenili i glazbenica Nina Badrić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sportašica Nika Fleiss, poduzetnica Snježana Mehun, košarkaši Gordan Giriček i Mario Kasun, modni znalac Neven Ciganović, i brojni drugi.

«Akciju smo pokrenuli prije tri godine, postala je tradicionalnom, ali primjećujemo kako se građani i sami sve ćešće organiziraju u vlastitim kvartovima i sami ih uređuju.

Cilj ove akcije je učiniti naš grad ljepšim, sigurnijim i ugodnijim mjestom za svakodnevni život svih nas. Hvala slušateljima na prijedlozima, pomoći u radu i podršci koju nam pružaju.» - izjavio je DJ Antene Zagreb Ivan Vukušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:26