RASULO U LOS ANGELESU

Obračun Bryanta i Howarda na treningu Lakersa

Bryant je odapeo "otrovnu strelicu" prema ponajboljem centru današnjice govoreći da je prenježan s obzirom da mišiće s kojima raspolaže
 AFP

Prema pisanju New York Daily Newsa Dwight Howard, novopridošli centar košarkaške NBA momčadi Los Angles Lakersa, mogao bi, prije i negoli se uspio uklopiti, napustiti "Lakerland" zbog sukoba s legendom - Kobeom Bryantom...

Mnogo se pričalo o neslaganju dvojice "alfa-mužjaka" po prirodi, a kap koja je prelila čašu navodno je bila utakmica na Novu godinu i poraz od Philadelphije 76ersa. Bryant je navodno nakon tog susreta odapeo "otrovnu strelicu" prema ponajboljem centru današnjice govoreći da je prenježan s obzirom da mišiće s kojima raspolaže.

Isto je nedugo nakon što je stigao u Lakerse rekao i Shaquille O'Neal, bivši suigrač Kobea Bryanta, s kojim je tvorio nezaustavljivi dvojac, unatoč također teškim karakterima.

- Takav duo poput mene i Shaqa događa se jednom u životu. Bolji od nas dvojice bili su samo Scottie Pippen i Michael Jordan, ali takav duo s dominantnim karakteristikama nikada više nećete imati - rekao je nedavno Bryant.

To samo potvrđuje mišljenje mnogih da nije Paul Gasol problem koji koči Lakerse u ovom trenutku, već sam Howard koji se nikako ne uspjeva uklopiti u momčad i podrediti vođi - Bryantu.

Prema pisanju NY Daily Newsa na posljednjem su treningu Bryant i Howard bili čak i u žešćem fizičkom sukobu, te su ih suigrači morali razdvajati da ne bi došlo do šakačkog obračuna.

Koliko ima istine u tome otkrit će vrijeme, točnije otprilike 45 dana nakon kojih istječe prijelazni rok za igrače (21. veljače).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:20