DRAMA U UNITEDU

Wayne Rooney odbija produljenje ugovora

Aktualni europski nogometni prvak Manchester United bezuspješno pokušava započeti pregovore sa svojim napadačem Wayneom Rooneyjem (27) oko produljenja ugovora.

Rooneyju ugovor ističe na kraju sljedeće sezone, a iako je ranije ovog tjedna naglasio kako je sretan na Old Traffordu, očito je da ovaj sjajni napadač želi i dalje istražiti mogućnost da napusti klub.

Goal.com piše kako je Rooney nedavno sa svojim agentom odbacio pokušaje Manchester Uniteda vezane uz početak pregovora oko produljenja ugovora te je moguće da će se u siječanjskom prijelaznom roku njegovo ime ponovo glasno spominjati u kontekstu transfera. Vjeruje se da Rooney traži klub koji redovito igra u Ligi prvaka i u kojem bi njegov status centralnog napadača bio neosporan.

Govoreći na press-konferenciji uoči kvalifikacijskog ogleda protiv Crne Gore u srijedu, Rooney se pojadao novinarima kako je bio nezadovoljan konstantnim prebacivanjem s pozicije na poziciju pod sada već bivšim menadžerom Sir Alexom Fergusonom.

Isto tako je Rooney rekao da je zadovoljan svojom ulogom pod novim menadžerom Davidom Moyesom, ali engleski mediji između redaka iščitavaju da je njegova budućnost u dresu "crvenih vragova" itekako neizvjesna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:35