NA METI PLJAČKAŠA

DAN PROVALA I PLJAČKI U Zagrebu u posljednja 24 sata 29 teških krađa i provala u stanove!

 Arhiva/CROPIX

ZAGREB - Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je kako je u posljednja 24 sata zabilježeno 29 teških krađa provaljivanjem, među kojima je bilo više provala u stanove na zagrebačkom području, kao i sedam razbojništva.

Nepoznati počinitelj sinoć imeđu 17,30 i 20 sati je na Šestinskoj cesti, općina Centar, provalio u stan u vlasništvu 36-godišnjaka i ukrao nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na Medveščaku, u Vinkovićevoj ulici, nepoznati je počinitelj jučer između 13 i 17,20 sati provalio u stan i ukrao nakit oštetivši 47-godišnjakinju za više desetaka tisuća kuna.

U Zaprešiću, u Ulici Augusta Šenoe, nepoznati provalnik je iz stana u vlasništvo 45-godišnjaka ukrao nakit i novac, ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Na Trešnjevci, u Desinićkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 66-godišnjaka i otuđio novac, nakit i drugo, u ukupnoj vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Dubravi, na Slavonskoj aveniji, nepoznati je počinitelj provalio u skladišno servisni prostor poduzeća i otuđio kompresor, počinivši materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz PU zagrebačke također navodi kako je sinoć oko 17,40 sati u Jastrebarskom, u Ulici braće Kazić, nepoznati razbojnik u poslovnici za otkup plemenitih metala, uz verbalnu prijetnju i uporabom suzavca, od 21-godišnje zaposlenice odnio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Još jedna poslovnica za otkup plemenitih metala opljačkana je jučer oko 10,30 sati u Kolodvorskoj ulici u Dugom Selu, gdje je nepoznati razbojnik uz verbalnu prijetnju, od 22-godišnje zaposlenice otuđio nakit i novac ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:02