KOD ČVORA KOSNICA

TRAGEDIJA NA OBILAZNICI Automobilom pokosio dvojicu radnika, treći teže ozlijeđen!

 Admir Buljubašić / CROPIX

ZAGREB - U teškoj prometnoj nesreći koja se danas popodne, deset minuta iza 18 sati, dogodila na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Kosnica, dvije su osobe smrtno stradale.

Prema prvim informacijama iz zagrebačke policije, riječ je o naletu osobnog automobila na dvije osobe koje su život izgubile na mjestu događaja.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dvojici djelatnika Hrvatskih cesta koji su se nalazili uz prometnicu, na zaustavnoj traci obilaznice, kako bi promijenili gumu na svom kamionu za ophodnju ceste.

Čini se kako ih vozač automobila nije na vrijeme primijetio, te je udario u njih i doslovce ih pomeo s ceste.

Navodno je s njima bio i treći djelatnik koji je s teškim ozljedama hitno prebačen u bolnicu, dok dvojici nije bilo spasa unatoč brzom dolasku svih interventnih službi. Sve okolnosti nesreće bit će poznate tek nakon što policija završi višesatni očevid, koji je odmah započeo na mjestu događaja.

Promet tim dijelom obilaznice, od čvora Ivanja Reka do Kosnice, bio je večeras u potpunosti zatvoren, što je uzrokovalo prometne gužve. Na teren su, uz brojne policijske automobile, izašli i vatrogasci.

U svega deset sati u Zagrebu je tako u prometu poginulo troje ljudi. Danas ujutro u 8:15 sati u Ježdovečkoj ulici kamion je naletio na pješaka. On je od siline udara preminuo do dolaska Hitne pomoći.

Večeras oko 20.30 sati kod prometnog ureda Maksimir u Branimirovoj, putnički vlak naletio je na stariju mušku osobu koja je prevezena u bolnicu u Dubravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:58