OGORČENI MODRI

U Maksimiru poludili na optužbe iz Vinkovaca: 'To je odvratno! Dinamo neće utjecati na regularnost lige'

 Nenad Dugi/CROPIX

Predsjednik Cibalije Hodak sarkastično je bocnuo Dinamo ovim riječima:

- Kruno Jurčić i Zoran Mamić najavljuju kako će u trećem krugu prvenstva omogućiti veću minutažu mladim igračima koji su do sada bili u drugom planu. Nadam se samo da ne znaju unaprijed koje će utakmice igrati s juniorima, a koje s najboljim sastavom.

Usput je kazao kako takav selektivni pristup nije pošten, a možda ni regularan, da bi poentirao:

- Predlažem Dinamu da u Vinkovce pošalje kombiniranu momčad, imamo super travnjak, ne igramo grubo i bit će to sjajan poligon za brušenje Dinamovih talenata.

Takva izjava razljutila je sve u Maksimirskoj 128. Blago rečeno.

- To je odvratno! Kakve su to insinuacije? Suludo je pomisliti da će Dinamo utjecati na regularnost prvenstva - kazao je ljutiti sportski direktor Zoran Mamić.

Odmah je dodao...

- Mi želimo pobijediti u svim utakmicama do kraja prvenstva, osvojiti naslov sa što većom bodovnom razlikom, postići što više golova i primiti što manje, ako je moguće niti jedan. U svakoj utakmici igrat ćemo najbolje što znamo i pokušat ćemo ne samo pobijediti nego i nadigrati svakog suparnika.

Riječi su same curile iz sportskog direktora, nije mogao vjerovati da je iz Vinkovaca stigla takva otrovna strelica.

- Zaista se čudim takvim izjavama i čovjeku koji je to izrekao. Uostalom, tko bilo kome može dati pravo da sastavlja našu momčad? Imamo roster od 25 kvalitetnih igrača, a trener Jurčić će odlučiti tko će kada igrati. Tko se može miješati u njegov posao? Može doći do ozljeda, kartona, a logično je da igrači dobivaju priliku. Mi gledamo svoja posla, a ne tuđa, neka se tako ponašaju i drugi - zaključio je mlađi Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:58