DVOSTRUKI STRIJELAC

OLIĆ: Bliži mi se kraj karijere i želim uživati!

Prije dvije sezone Ivica Olić bio je junak Bayernovog lova na Ligu prvaka. Svojim pogocima nosio je momčad koju je tada vodio Louis Van Gaal prema madridskom finalu gdje ih je na koncu zaustavio Jose Mourinho i Inter. Sinoć je Olić podsjetio na te dane i s dva pogotka ovjerio je prolazak u polufinale gdje će se Bayern ponovo sučeliti s portugalskim trenerom, ali sada na klupi Reala.

- Ovo je baš lijepi osjećaj, bio sam vrlo sretan kada sam saznao da ću igrati. Ja jesam iskusan igrač, ali igrati Ligu prvaka uvijek je nešto posebno - pričao je nakon utakmice sretni Olić kojem su njemački mediji većinom udijelili jedinicu za sinoćnju predstavu i neki su iskreno požalili što se rastanak bliži, premda…

- Uvijek sam govorio ja samo želim igrati. Svi to znaju. U klubu znaju da ja nisam igrač koji je sretan što je na klupi i koji će sjediti i čekati nekakvu priliku. Nedostaje mi ovaj osjeća umora i sreće nakon utakmice. Bliži se kraj karijere i želim uživati u preostalom vremenu. Ne znam što će budućnost donijeti, ali se nadam da ću pravilno odlučiti - ostavio je otvoreno pitanje o nastavku karijere u Bayernu.

Bilo kako bilo, Olić je zaslužio respekt, a to se najbolje vidjelo u 74. minuti kada ga je gledalište ispratilo s travnjaka gromoglasnim pljeskom. Jučer je svoju minutažu dobio i Danijel Pranjić ušavši u 67. minuti umjesto Kroosa.

Bayern živi san o tri krune, sve imaju u svojim rukama, istina slijedi Real, ali Bavarci znaju s njima, u do sada odigrani 18 utakmica 10 je dobio Bayern, šest Real uz dva remija.



Bayern Munich 1-0 Marseille by fasthighlights-2012



Bayern Munich 2-0 Marseille by fasthighlights-2012

Ribery: Veselim se susretu s Realom



Asistent Ivici Oliću za prvi pogodak u uzvratnoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka, Franck Ribery, sretan je prolaskom Bayerna u polufinale te se iznimno veseli dvoboju protiv Real Madrida...

- Mislim da ćemo igrati s Realom što me iznimno veseli – rekao je nakon utakmice Francuz za Sky.

- Trenutno igramo jako dobro. Real je veliki klub i samo se nadam da ćemo odigrati dvije jako dobre utakmice – rekao je, te pohvalio hrvatskog reprezentativca, strijelca dvaju pogotka.

- Teška se to situacija za Ivicu. On je rođeni strijelac, a priliku čeka s klupe. Međutim, pokazao je da se na njega može računati – zaključio je Francuz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:13