PROBLEMI ZA HAJDUK

Goran Jozinović pauzira mjesec i pol dana

 Cropix

Goran Jozinović je 'out' u sljedećih mjesec i pol dana. Nakon ozljede ligamenata koljena zbog koje je još u prvom poluvremenu morao napustiti travnjak u ogledu protiv Slaven Belupa lijevi bočni Hajduka tek bi se polovicom studenog trebao vratiti na teren, a ukoliko se ostvare i najcrnje prognoze za Jozinovića je izgubljena i cijela jesen.

Taman kada se borbeni Jozinović ustalio u sastavu 'bijelih' nakon što je prošle sezone pod trenerom Krasimirom Balakovom bio proglašen viškom i dugo nije ni radio s prvom momčadi, već tada bio i blizu transfera u Ukrajinu, doživio je novi udarac.

Teža ozljeda Jozinovića koji je ove sezone bio standardan u sastavu Miše Krstičevića novi je udarac i za ionako tanak kadar koji trener Hajduka ima na raspolaganju. Prva alternativa je Stojanović koji se ozlijedio u derbiju, a tu su još i Lima te Kukoč.

Portugalac se prije nekoliko dana vratio u splitski klub nakon što je ljetos napustio Hajduk tijekom priprema u Kupresu, no nije uspio pronaći novu sredinu. Lima je za početak krenuo s individualnim radom, ali nakon što se doznalo da će Jozinović na duže vrijeme biti izvan stroja ubrzat će se sasvim sigurno njegovo priključivanje prvoj momčadi.

U konkurenciji za mjesto lijevog beka definitivno je još jedan povratnik Tonći Kukoč. Stasiti Kukoč polivalentan je igrač i može pokriti sve pozicije na lijevoj strani, od ofenzive do defenzive. Međutim i Kukoč se tek pomalo vraća u pravu konkurenciju nakon što je ljetos već bio blizu odlaska u Rijeku, što se na kraju prijelaznog roka koncem kolovoza ipak nije ostvarilo. A dotad su se mjesta među prvih 11 odavno podijelila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:09