PRONAĐI RAZLIKU

AMERIČKA ZVIJEZDA ISKOPIRALA NAŠU PJEVAČICU?! Je li se Taylor inspirirala kadrovima iz Severinina spota i turneje ili je sve samo puka slučajnost?

 

Cijeli svijet već danima bruji o najnovijem spotu "Look What You Made Me Do" Taylor Swift - u njemu se američka pop pjevačica prikriveno obračunala s mnogima iz svijeta showbizza, a Severinini obožavatelji, kojih na Facebooku ima skoro milijun, a na Instagramu 680.000, primijetili su neke zanimljive detalje i sličnosti.

Naime, članove Seve Fan Cluba neki dijelovi iz Taylorina videouratka neodoljivo podsjećaju na kadrove iz Severinina spota "Silikoni", koji je Splićanka snimila još prošle godine, i to pod redateljskom palicom Petra Pašića.

Ali to nije sve - obožavateljima je zanimljiva i gotovo preslikana scena iz Severinine najveće regionalne turneje "Dobrodošao u klub", koju je još 2013. režirao pokojni slovenski redatelj Tomaž Pandur.

- Ako svaka sličnost i jest slučajna, super je što stranci izgledaju kao nešto naše. Je li se Taylor ili netko iz njezina tima inspirirao Severinom, procijenite sami - poručili su fanovi splitske pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:32