SKRIVEN PRIVATNI ŽIVOT

AKI RAHIMOVSKI OTKRIO ZAŠTO SE BAŠ NIKAD NE FOTOGRAFIRA SA SUPRUGOM 'Zaljubljen sam u nju kao i prvog dana, a ona je istrpjela život glazbenika...'

 Marko Todorov / CROPIX

Aki Rahimovski je s Parnim valjkom u subotu održao koncert u Beogradu, a uoči koncerta dao je intervju za Blic u kojem se kratko osvrnuo na dugogodišnju karijeru benda i na privatni život koji već desetljećima uspješno skriva od javnosti i medija.

Nakon 40 godina na sceni, Rahimovski je rekao da pred nastup više ne postoji trema, a tajnom uspjeha Parnog valjka smatra činjenicu da su uvijek svirali iz ljubavi, a ne zbog novca. Ipak, koliko na sceni bio otvoren, toliko je Aki o privatnom životu zatvoren.

Priznao je da njegova supruga Ingrid nikad nije htjela biti javna osoba pa su se tako naučili da je nema na fotografijama s javnih događaja.

- Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’. Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj.

Rekao je za Blic i da Ingrid nikad nije bila ljubomorna na ljubavne pjesme koje je pjevao: - A ne, ne. To je sve Husovo maslo, on piše pjesme, ja ih samo otpjevam. Morate njega pitati što misli kad ih piše. Da vam kažem, ja sam zaljubljen u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio života glazbenika i ja sam zahvalan na tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:31