OBOŽAVA ALEKSANDRA

Bivši podnosi tužbe, sadašnji objavljuje fotke na Instagramu: Provocira li Kojić Popovića?

 Instagram

Krajem ožujka Milan Popović bivši Severinin zaručnik, govorio je na konferenciji na temu modela ravnopravnog roditeljstva s ciljem da on istinski zaživi i u Hrvatskoj, po primjeru ostalih država Europske Unije. Srpski poduzetnik zadnjih godina puno vremena provodi na sudu zbog borbe za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg je dobio u vezi sa Severinom.

Četverogodišnji Aleksandar odlično se slaže sa Severininim suprugom Igorom Kojićem, a Milanu to i nije najdraže, pa je sportskog menadžera tužio jer na Instagramu objavljuje fotografije s njegovim sinom.

No čini se da to Igora baš i ne brine previše jer on uživa u vremenu koje provodi s Aleksandrom, a to je pokazao i sa zadnjom fotografijom koju je podijelio na Instagramu.

- U svijetu postoji jedno carstvo - napisao je Igor pored fotografije stih iz dječje pjesme.

U komentarima mu se javila i Severina i napisala 'Moji anđeli'.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:18