DUHOVI PROŠLOSTI

'BOJIM SE ZA SEBE, VIDIM DA SE ON MENE JOŠ NIJE RIJEŠIO' Bivši partner Katarine Rautek platio jamčevinu i izišao iz pritvora, pjevačica živi u strahu

 CROPIX

Krajem prošle godine Katarina Rautek bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića prijavila je za fizičko zlostavljanje. Odahnula je kad je zagrebački poduzetnik završio iza rešetaka, ali njezin duševni mir nije dugo trajao.

Naime, Svitlanovića su nedavno pustili na slobodu, ali Katarinu policija o tome nije obavijestila.

'Izišao je uz jamčevinu. Dajem mu da viđa djecu jer vidim da se prema njima dobro ponaša. Odmah sam mu rekla da mu to nikada neću braniti, ali djeca se sad trebaju priviknuti na novu obitelj. On je toj djeci otac i djeca trebaju imati tatu i trebaju biti s njim', rekla je bivša pjevačica dance benda E.T. za RTL.

Dodala je kako i dalje živi u strahu, a tešku životnu situaciju u kojoj se trenutačno nalazi pretočila je i u svoju novu pjesmu 'Makni mi se'.

Zagreb, 070510.
Studio EPH.
Koranska.
Pjevacica grupe ET Katarina Rautek.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
-reflektor-
CROPIX

'Bojim se za sebe zato što mi je bivši već pristupio preko drugih ljudi. Pristupio mi je preko drugih telefona i osobno. Za djecu se ne bojim. Znam da njima neće ništa napraviti, ali za sebe nisam sigurna jer vidim da se on mene još nije riješio', izjavila je Rautek.

Najveća utjeha i potpora u svemu što proživljava joj je novi zaručnik Josip Omazić. Katarina ga je upoznala na društvenoj mreži, a par se prvi put vidio na autobusnom kolodvoru.

'Kako je on iz Livna, išao je po nekakav sir, a ja sam išla po maslinovo ulje koje mi je prijatelj poslao s Hvara i tamo smo se sreli', prisjetila se pjevačica. S djecom se već uselila u Josipov stan, a Katarinu je odlično prihvatila i njegova kći iz prijašnje veze.

Baš kao i upoznavanje, i prosidba je bila pomalo bizarna, ali simpatična.

'Taj dan nisam ništa kuhala, nego je on rekao da će ići po carsko meso, ja svinjetinu inače uopće ne jedem, ali carsko meso volim. I čovjek je to sve stavio na stol i onda smo donijeli tanjure, ja se okrenem i odjedanput na tanjuru vidim prstenje, a on kleči. Derala sam se na njega i vikala da što to radi, iako sam odmah skužila o čemu je riječ', rekla je Rautek za RTL.

Josip je, smije se, odmah znao da će pristati, a tako je i bilo.

Par datum vjenčanja još nije odredio, ali Katarina s ponosom nosi čak dva prstena koja je dobila od Omazića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:47