BEZ DLAKE NA JEZIKU

'BUDI UMJEREN KAD PRIČAŠ PIZ**RIJE, ALI NE I KAD VOLIŠ' Nikad iskrenija Danijela Martinović ima nove životne zapovijedi koje će se i vama svidjeti

 TONKO BUTERIN

Mislite da je znate dobro. Svaki njezin osmijeh, veselje, imate osjećaj da ćete pogoditi odgovor na svako Danijeli Martinović postavljeno pitanje.

No ipak ste se prevarili. Splitska pjevačica dugo je u sebi skrivala štošta, a izlaskom knjige poetskih zapisa Šalabahter života svi su ostali blago zatečeni.

TONKO BUTERIN
TONKO BUTERIN
TONKO BUTERIN
TONKO BUTERIN

'Najnovija Božja zapovijed: budi umjeren kad gledaš, slušaš, govoriš PIZDARIJE. Neumjeren budi jedino kad voliš!', jedan je od Danijelinih citata, koji će vas uvosti u novi svijet koji svakako treba otkriti.

Čitanje ovih poetskih zapisa bijeg je od stvarnosti i poziv na sretno putovanje u avanturu s Danijelom. Splićanka je izdala svoje nove zapovijedi i otkrila kakva su njezina rana jutra te misli kojima završava dan. Uvela nas je u svijet za koji nismo ni znali da postoji.

Danijela Martinović sasvim je slučajno stala pred objektiv foto-umjetnika Tonka Buterina i ponovno nas očarala. Tonko je u radno vrijeme doktor znanosti i veliki zaljubljenik u fotografiju. Pročitavši njezine zapise vidio je Danijelu jednostavnu i razotkrivenu te ju takvu i prikazao na fotografijama. Svaka od njih nosi snažnu poruku.

Knjigu Šalabahter života, koju je izdala Hanza Media, možete pronaći u Tisak media centrima, Algoritam Profil Mozaik knjižarama te na www.abrakadabra.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:35