'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

DAMIR KEDŽO PREOBRAZBU U DORIS DRAGOVIĆ ČEKAO JE OD MALIH NOGU I mlađa sestra dobila je ime po splitskoj pjevačici, ali žiri ipak nije bio oduševljen

 NOVA TV

Toliko me razveselio svojom imitacijom da mi se u trenucima činilo da je sličniji Doris Dragović od mene same, rekla je splitska pjevačica, koju je kolega Damir Kedžo imitirao u 11. emisiji zabavnoga showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Doris je dodala kako redovito prati show na malim ekranima, a Kedžu je zavoljela puno prije nego što je vidjela njegovu transformaciju.

'On je odavno osvojio moje srce svojim velikim talentom. I nedavno sam iz Splita došla u Zagreb samo kako bih ga gledala u mjuziklu 'Pacijenti', rekla je Dragović.

Zadar, 251116
Sinoc je u rasprodanom klubu Arsenal koncert odrzala legendarna pjevacica Doris Dragovic.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Iako od žirija nije dobio najbolje ocjene, Damir je bio itekako zadovoljan vlastitom izvedbom.

Doris toliko obožava da su mu roditelji morali ispuniti želju i mlađu sestru nazvati po njoj.

'Toliko je cijenim i poštujem da me bilo strah da ne pretjeram s imitacijom i pretvorim je u karikaturu', izjavio je Kedžo.

A video posted by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Pobjednik 11. emisije bio je Filip Dizdar, koji je pjevao hit 'What a Wonderful World' američkog jazz velikana Louisa Armstronga.

Najzabavnija je ipak bila glumica Ana Maras Harmander. Publiku je podignula na noge i nasmijala do suza izvedbom singla 'Dancing Lasha Tumbai', kojim je drag queen Verka Serduchka predstavljao Ukrajinu na Eurosongu 2007.

'Nemojte mi nikada ovo skinuti', zavapila je kroz smijeh Ana poslije emisije, aludirajući na bujno poprsje i zvijezdu na glavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:00