FANOVI PODIJELJENI

'E, SAD SAM SE ŠOKIRALA! NE MOGU VAS SPOJITI NIKAKO' Slađa iz Malnarove 'Noćne more' otkrila da je u vezi s poznatim HTV-ovim voditeljem

 
 Facebook

Svi se sjećaju Slađane Petrušić, proslavljene Slađe iz Malnarove "Noćne more", čiji su životni i profesionalni putevi zanimljivo vrtludali svih ovih godina otkad je, s većim ili majim intenzitetom, bila prisutna na sceni. Jedna od najzanimljivijih epizoda definitivno je bila ona kad je istupala kao glasnogovornica Gospodarske stranke u zagrebačkoj gradskoj skupštini.

"U Malnarovoj 'Noćnoj mori' sam bila jedva punoljetna i, evo, otada živim od showbizza: vikendima nastupam na sceni, a tijekom tjedna pokušavam biti menadžerica za organizaciju koncerata. Upoznala sam mnogo ljudi u branši i poželjela se okušati u poslu iza scene, no i dalje sam veći dio vremena pjevačica.

Pjevam zabavnjake, narodnjake i sve što prolazi, računajući i moja dva hita koja moja publika napamet zna. Pjesmu ‘Uđi mi duboko’ napravio je za mene Fayo još prije ‘Karanfila’ za Nives Celzijus, u suradnji s Branimirom Mihaljevićem, a ‘Avanturu’ Ivan Zak. Imam, zapravo, cijeli album pjesama, ali ne ulaže mi se u spotove i promociju kad i ovako imam gaže..." - ispričala je prije dvije godine prpošna Slađa, koja je ipak najveću slavu diljem regije stekla sudjelujući u reality showu "Parovi", piša Slobodna Dalmacija.

Ono čime je svoje pratitelje i obožavatelje ovaj put iznenadila, a neke i šokirala, bilo je otkriće s kim je u ljubavnoj vezi.

"Nema više skrivanja!" - napisala je plavokosa menadžerica i pjevačica, a kad je pokazala u čijem se zagrljaju skrivala, reakcije su bile vrlo raznolike i zanimljive.

"Jel' to Petar?" - upitala je jedna.

"Ja bi rekla!" - odgovorila je druga.

"I ja bi!" - ubacila se uz osmijeh Slađa, dodavši: "I mi bi!", potvrđujući time da na fotografiji nije riječ o nekome tko jako nalikuje na HTV-ovog voditelja i novinara šibenskih korijena, već da je to uistinu Petar Vlahov.

"Super, uživaj u životu i ljubavi i nek je sa srećom!", "Srećno Slađana i uživaj!", "Prelepiiiii", "Ne znam ko je Petar, ali želim Vam svu sreću ovoga svijeta.... I da, brz oporavak tebi Slađo..." - tek su neke od mnogobrojnih reakcija koje su se slile na Facebook profil Slađane Petrušić.

"Petar Vlahov, što ga gledam na HRT 4, e sad sam se šokirala isto ko kad mi je Denis Latin napiso da nije umro, da je živ! Ja vas dvoje ne mogu da spojim nikako, al' bas ste mi lijep par, sretno!" - napisala je šokirana pratiteljica, a druga, koja očito pomno analizira istupe šibenskog voditelja, ustvrdila je:

"Bar koliko sam ja pratila, Petar je dobar čovjek i želim vam svu sreću u braku!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:30