VOLI SE HVALITI

Fotke luksuznih destinacija past će u zaborav kad vidite kako izgleda stan Marka Grubnića

 Instagram

Početkom godine Marko Grubnić našao se u središtu skandala kada je optužen da je fotošopirao i krao fotografije egzotičnih destinacija. No, on se tada opravdao kako ljudi ne razumiju da on nikad ne slika mobitelima, već isključivo profesionalnim aparatima, a zatim sliku uređuje posebnim filterima jer želi da mu Instagram profil izgleda kao slikovnica.

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

- To je moj stil, možda pretjeram, ali kako Jelena Karleuša kaže 'ja volim, volim da preteram... Ne zameri...' Ja čak obradim i mlijeko koje držim u ruci, jer tako želim i to je moje pravo. Mrzim prosječno, obično i 'no filter' - objasnio je tada ovaj modni stilist.

Osim što kamerom obožava bilježiti fotografije s raznih putovanja, s vremena na vrijeme podijeli i fotografije za kojih se iz opisa u fotografije može naslutiti da je riječ o njegovom domu. Kao što je za očekivati, i dom odiše luksuzom, kao i destinacije koje bira za odmor.

- Istina je da je svugdje lijepo, ali doma je najljepše - napisao je ispod jedne od fotografija koje je podijelio na Instagramu.

Pretpostavlja se da je riječ o njegovu dnevnom boravku jer je još nekoliko puta pozirao u istom prostoru, kako sam, tako i sa majkom, koja ga prati na većini putovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:55