LJEPOTICE NA ADVENTU

FOTO: DJEVOJKA BRUNE KOVAČEVIĆA UŽIVA U DRUŠTVU BIVŠIH MANEKENKI Maja Cvjetković objavila fotku s Manduševca: 'Volim svoje prijateljice!'

 Instagram

HRT-ov sportski urednik Bruno Kovačević već je nekoliko godina u vezi s lijepom Mateom Franić, no s njom se ne pojavljuje često u javnosti i o Matei se ne zna mnogo. Ona mu je ipak posljednjih mjeseci bila velika podrška i pratila ga je na premijerama filma o Kostelićima posvuda po svijetu.

No, zahvaljujući jednoj fotografiji na Instagramu otkrilo se tko su Mateine prijateljice. Naime, bivša manekenka Maja Cvjetković na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s Mateom i Antea Kodžoman, također nekadašnjom manekenkom, a danas direktoricom marketinga NK Lokomotiva.

@antea_k @mateafranic #welovezagreb #advent #lovemyfriends ❤

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on

Prijateljice su se slikale u Zagrebu na okićenom Manduševcu, a Franić je pokazala da prati trendove u popularnim platformama Stelle McCartney. Cvjetković je samo kratko napisala kako voli svoje prijateljice.

Bruno Kovačević i Matea Franić upoznali su se preko Mile Horvat, koja je Brunina kolegica, a Mateina prijateljica. Kovačević se 2010. razveo od supruge Zrinke s kojom je bio 15 godina u braku i imaju sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:44