SUDBONOSNO 'UZIMAM'

FOTO: FEŠTA U WESTINU Pogledajte spektakularnu vjenčanicu u kojoj se Tia Jurčić udala za sina Zdravka Mamića!

 

Tia Jurčić, 31-godišnja event menadžerica, pokćerka Ljube Jurčića, bivšeg saborskog zastupnika i ministra, i Mario Mamić, sin Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama, danas su izgovorili sudbonosno 'Uzimam'.

Učinili su to pred matičarem, a veliko slavlje za stotinjak uzvanika upriličili su u hotelu Westin, onom istom u kojem se Mario Mamić ženio i s bivšom suprugom Monikom Kravić, piše Gloria.hr.

No, ono što danas oko ovog vjenčanja najviše privlači pozornost, definitivno je vjenčanica koju je za najvažniji dan u životu izabrala Tia Jurčić. Sniježno je bijela, od čipke i tila, duboko dekoltirana. Pripija se uz tijelo sve do malo iznad koljena, a potom se raskošno širi.

Tia je nosila i veo, a kosu, u koju je nekoliko dana prije vjenčanja stavila umetke, pustila je da u valovima pada niz ramena. Našminkala se diskretno, samo je oči i osobito trepavice, dramatično naglasila. Nema sumnje, kraljica je večeri, no bio je naočit i njezin Mario u sivom trodijelnom odijelu, košulji i kravati.

I Mariju i Tiji ovo je drugi brak: on je prošlog ljeta odselio iz obiteljskog doma koji je dijelio s Monikom Kravić i njihovo dvoje djece, a Tia je bila u braku s amričkim košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina.

Newly weds! #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Prekrasna Tia ❤️ T+M #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:25